Pastruesit e vakumit dhe llojet e tyre: gjithçka për hollësitë e zgjedhura

Të gjithë e dimë se sa e rëndësishme është një fshesë me korrent me cilësi të lartë: përveç faktit që na lejon të bëjmë shtëpinë tonë më të pastër, pastrimi me cilësi të lartë i rafteve me ndihmën e këtij përfaqësuesi më të dobishëm të pajisjeve shtëpiake na lejon të shmangim shumë shëndet problemet Por problemi është se jo të gjitha llojet e pastruesve të fshesës mund të japin rezultate kaq të jashtëzakonshme. Në artikullin tonë, ne jemi përpjekur të mbledhim këshillat më praktike për zgjedhjen e tyre, të cilat do t'ju lejojnë të blini një model me të vërtetë të lartë dhe funksional, jo vetëm që plotëson të gjitha kërkesat tuaja, por gjithashtu të aftë të mos hapni një vrimë në familjen tuaj buxheti
Kriteret e zgjedhjes
Të gjitha pastruesit vakum ndahen në dy grupe - për pastrim të thatë ose të lagësht. Pajisjet për pastrim kimik dallohen nga një çmim i përballueshëm, një larmi modelesh, dimensione të vogla dhe peshë. Pastruesi i fshesës me korrent është i domosdoshëm për pastrimin e dyshemeve, kombinon pastrimin e thatë dhe të lagësht, mund të përdoret për pastrimin e qilimave dhe mobiljeve të veshur me susta, megjithatë, madhësia e saj mbresëlënëse, kompleksiteti i mirëmbajtjes dhe konsumi i lartë i energjisë nuk lejojnë përdorimin e tij shumë shpesh.
Fuqia nuk është ves. Prodhuesit zakonisht tregojnë fuqinë thithëse dhe fuqinë e konsumit. Konsumi i energjisë karakterizon klasën e konsumit të energjisë së fshesës me korrent (sa më e lartë të jetë, aq më shumë mundësi shtesë ka kjo lloj pajisje), por në asnjë mënyrë nuk ndikon në cilësinë e pastrimit, e cila varet nga fuqia e thithjes. Ndodh që me të njëjtën klasë energjie, shkalla e thithjes është e ndryshme për modele të ndryshme. Pastruesit me vakum me një rregullator të energjisë janë shumë të përshtatshëm. Në përgjithësi, duhet të zgjidhni një watt midis 300 dhe 450 watts.
Sistemi i filtrimit. Para së gjithash, ajri i thithur hyn në mbledhësin e pluhurit. Mund të jetë ose një " qese " - në formën e një pëlhure ose qese letre - ose një lloj ciklonik, në të cilin papastërtitë mblidhen në një enë të veçantë. Të dy kanë disavantazhe: çantat prej letre dhe pëlhure duhet të ndryshohen, duke blerë të reja dhe filtrat ciklonikë e bëjnë fshesën të plogësht dhe rrisin nivelin e zhurmës. Përveç mbledhësit të pluhurit, fshesat moderne janë të pajisura me filtra shtesë që pastrojnë dhe dezinfektojnë ajrin që del jashtë.
Llojet e bashkëngjitjeve. Lidhjet më thelbësore janë furçat e lëmuara të dyshemesë dhe furçat e qilimave, si dhe mjeti i çarjes. Një furçë shumë e dobishme turbo, brenda së cilës ka një rul rrotullues - ju lejon të grumbulloni me lehtësi flokët dhe flokët e kafshëve nga dyshemeja. Përveç këtyre parametrave, vlen të vlerësohet niveli i zhurmës së emetuar gjatë operimit, gjatësia e zorrës dhe kordonit dhe prania e një treguesi të plotë të mbledhësit të pluhurit. Çdo opsion shtesë kushton para, por paguhet gjatë funksionimit të një njësie vërtet të përshtatshme dhe të besueshme.

Pastruesit e vakumit dhe llojet e tyre: gjithçka për hollësitë e zgjedhura
Pastruesit e vakumit dhe llojet e tyre: gjithçka për hollësitë e zgjedhura
Pastruesit e vakumit dhe llojet e tyre: gjithçka për hollësitë e zgjedhura
Pastruesit e vakumit dhe llojet e tyre: gjithçka për hollësitë e zgjedhura Pastruesit e vakumit dhe llojet e tyre: gjithçka për hollësitë e zgjedhura Pastruesit e vakumit dhe llojet e tyre: gjithçka për hollësitë e zgjedhuraHome | Articles

November 28, 2022 02:59:27 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting