Pastruesit e fshesës janë ndihmës të pazëvendësueshëm në mirëmbajtjen e shtëpisë

Ne mendojmë se nuk ka nevojë të flasim për rëndësinë e pastërtisë në shtëpi. Sa më të pastra të jenë dyshemetë dhe qilimat në shtëpinë tuaj, aq më e bukur dhe e bukur duket e gjithë shtëpia. Një asistent i domosdoshëm në çështjen më të rëndësishme të ruajtjes së rendit është një fshesë me korrent, por jo gjithmonë modelet standarde që janë pothuajse në çdo shtëpi mund të justifikojnë të gjitha shpresat e vendosura mbi to. Pastrimi shumë më i mirë dhe më i mirë i dyshemesë mund të kryhet nga një fshesë me korrent larëse, e cila jo vetëm thith pluhur, por mund të heqë njollat ​​mjaft komplekse dhe tinëzare nga mbulesat e dyshemesë dhe madje edhe qilimat. Sidoqoftë, jo të gjithë e dinë se si dhe me cilat parime është e nevojshme të zgjidhni një fshesë me korrent të tillë. Prandaj, ne kemi mbledhur një numër këshillash të dobishme dhe të vlefshme në një artikull.
1. Fuqia: Si me shumë pajisje, rryma është një nga treguesit kryesorë të funksionalitetit të pajisjes. Për një fshesë me korrent, vlera e energjisë përcakton cilësinë e pastrimit, sa më e lartë të jetë vlera, aq më mirë është. Sidoqoftë, duhet të dini një nuancë. Bëni dallimin midis fuqisë së thithjes dhe energjisë së konsumuar, për ne treguesi i thithjes është i rëndësishëm (arrin deri në 1000 watts). Pak a shumë pastrimi i mirë do të sigurojë një fuqi prej 400 vat. Gjithashtu, mos harroni se funksionet shtesë marrin një pjesë të energjisë. Unë gjithashtu bëj dallimin midis fuqisë nominale dhe asaj maksimale. Maksimumi mbahet vetëm për disa sekondat e para të funksionimit, atëherë pajisja punon në modalitetin nominal.
2. Në varësi të zonës së planifikuar të pastrimit, zgjidhni vëllimin e duhur të rezervuarit ku derdhet uji. Konsumi mesatar i ujit për një apartament me 3 dhoma është afërsisht 5 litra.
3. Një pikë tjetër e rëndësishme është cilësia dhe llojet e filtrave të instaluar. Filtrat Aqua shpesh përdoren në larjen e pastruesve të fshesës. Por është më mirë nëse, përveç tij, sigurohet një aparat shtesë filtrimi i imët.
4. Çmimi do të përcaktohet kryesisht nga pakoja e paketës, përkatësisht numri i bashkëngjitjeve kryesore dhe shtesë.
5. Mos harroni të shikoni në gjatësinë e kordonit që është i mbyllur në prizë. Duhet të jetë mjaft e gjatë - të paktën 7 metra. Kontrolloni gjithashtu besueshmërinë e rrotulluesve.
6. goodshtë mirë nëse prodhuesit ofrojnë mbrojtje nga mbinxehja.
Zgjedhja e kësaj pajisje nënkupton shumë detaje të vogla që nuk duhen harruar kur shkoni në dyqan.
Si të zgjidhni një fshesë me korrent pa çanta?
Pastruesit vakum pa çanta janë pajisjet më të thjeshta në gamën e tyre, pasi nuk ka nevojë të pastroni mbledhësin e pluhurit pas çdo përdorimi ose të ndërroni qeset. Ndarja mund të pastrohet kur është e mbushur plot. Specifika e këtyre llojeve të mbledhësve të pluhurit kërkon fuqi të lartë, kështu që është fuqia që duhet të bëhet parametri kryesor kur zgjedh një model. Sigurisht, vëllimi i ndarjes së pluhurit është po aq i rëndësishëm. Faktorë të tjerë janë gjithashtu të rëndësishëm, por ata do të zgjidhen më shumë për lehtësinë tuaj, por nuk do të ndikojnë aq shumë në cilësinë e pastrimit.
Si funksionon një fshesë me korrent?
1. Ndoshta kjo pyetje nuk është me interes për shumë, por njohja e bazave të pajisjes ju lejon t'i afroheni me kompetencë zgjedhjes së një produkti, siguron funksionimin kompetent të objektit dhe kujdesin e tij. Në parim, funksionimi i një fshesë me korrent mund të përfaqësohet si diagrami i mëposhtëm:
2. Pajisja thith ajrin me pluhur, papastërti dhe grimca të tjera të vogla;
3. Më tej, kjo përzierje hyn në një mbledhës pluhuri, një rezervuar të veçantë ose një filtër uji, ku mbetet pjesa kryesore e pluhurit;
4. Faza tjetër e " udhëtimit " të ajrit me pluhur është një filtër përpara motorit;
5. Duhet të ketë një sistem pastrimi të imët në daljen e pajisjes, i cili është përgjegjës për pastrimin e ajrit.

Pastruesit e fshesës janë ndihmës të pazëvendësueshëm në mirëmbajtjen e shtëpisë
Pastruesit e fshesës janë ndihmës të pazëvendësueshëm në mirëmbajtjen e shtëpisë
Pastruesit e fshesës janë ndihmës të pazëvendësueshëm në mirëmbajtjen e shtëpisë
Pastruesit e fshesës janë ndihmës të pazëvendësueshëm në mirëmbajtjen e shtëpisë Pastruesit e fshesës janë ndihmës të pazëvendësueshëm në mirëmbajtjen e shtëpisë Pastruesit e fshesës janë ndihmës të pazëvendësueshëm në mirëmbajtjen e shtëpisëHome | Articles

November 28, 2022 03:37:03 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting