Pastruesi më i mirë i fshesës midis kolegëve të tij

Pastruesit e tillë të vakumit mund të kryejnë jo vetëm pastrim kimik, por edhe lagështirë dhe lagështirë spërkatëse nëpër dhomë. Me ndihmën e pastruesve të tillë të vakumit, ju mund të pastroni jo vetëm dyshemenë, por edhe dritaret, perdet, madje edhe të hiqni bllokimet në banjë. Mbledhja e lëngut të derdhur është gjithashtu e lehtë. Zgjidhja e pastrimit në pastruesit e tillë të vakumit del nën presion, i cili lehtë do të hyjë në bazën e pirgut në qilim. Një përbërje e veçantë detergjenti do të merret me çdo papastërti. Uji i ndotur thithet me ndihmën e ajrit të shkarkuar dhe vetë grumbulli shtrihet, gjë që i jep qilimit bukurinë e saj të mëparshme. Edhe fshesa me korrent më e mirë për larje ka avantazhet dhe disavantazhet:
- pastruesit e tillë janë shumë më të rëndë se ato konvencionale;
- ata shpesh nuk kanë funksionin e mbështjelljes së dantellave;
- lëvizja me pastrues të tillë është shumë më e vështirë;
- fuqia thithëse zakonisht nuk i kalon 300W;
Pastruesit me vakum me një sistem tajfuni, punojnë në mënyrë të tillë që pluhuri, me ndihmën e rrjedhës së ajrit të krijuar, të mbetet në një mbledhës të veçantë pluhuri plastik. Pastruesit e tillë të vakumit mbajnë deri në 96% të pluhurit. Ata shpesh janë të pajisur me qymyr dhe filtra të tjerë.
Si rregull, pastruesit e tillë modernë dhe me cilësi të lartë blihen nga njerëzit që lëvizin në shtëpi të reja. Pronarët e lumtur të apartamenteve në ndërtesat e reja po përpiqen të pajisin shtëpitë e tyre në klasën më të lartë. Në veçanti, pajisjet shtëpiake shumëfunksionale dhe të fuqishme luajnë një rol të rëndësishëm në kushtet e rehatshme të jetesës.
Shpesh gjatësia e kordonit ndikon shumë në përdorshmërinë. Gjatësia standarde është rreth 6m. Gjithashtu, duhet t'i kushtoni vëmendje se sa kompakte është fshesa me korrent, sepse është palosur shumë më shumë kohë. Dizajni dhe ngjyra janë tashmë kriteret përfundimtare të përzgjedhjes.
Pastruesi më i mirë i fshesës me korrent është ai i pajisur me filtra uji.
Këto vakum pastrues përdorin katër faza të pastrimit të sipërfaqes:
1. Katër rrjedha të drejtuara drejt njëri-tjetrit formojnë një perde uji. Të cilat, me ndihmën e ujit, mbajnë pluhurin.
2. Filtri i dytë. Mban pluhurin e mbetur duke përzier ajrin dhe ujin.
3. Ruhet pluhuri, i cili tashmë është lagur në fazën e parë dhe të dytë, por jo ai që tashmë është vendosur, por vazhdon të rrotullohet në rrymat e ajrit. (Thisshtë ky filtër që duhet të lahet ndonjëherë)
4. Pastrimi i HEPA, anti-alergjik, pastron nga mikropjeshturat dhe bakteret e ndryshme. Ky filtër gjithashtu ka nevojë për pastrim.
Pastruesit e vakumit me akuafiltër përdoren gjithashtu për mbledhjen e ujit dhe pastrimin e tubave.

Pastruesi më i mirë i fshesës midis kolegëve të tij
Pastruesi më i mirë i fshesës midis kolegëve të tij
Pastruesi më i mirë i fshesës midis kolegëve të tij
Pastruesi më i mirë i fshesës midis kolegëve të tij Pastruesi më i mirë i fshesës midis kolegëve të tij Pastruesi më i mirë i fshesës midis kolegëve të tijHome | Articles

December 2, 2022 00:55:29 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting