Përzgjedhja e altoparlantëve portabël për iPhone

Gjetja e sistemit të duhur të altoparlantëve për një produkt Apple në të vërtetë nuk është një detyrë e lehtë. Dhe të gjitha sepse zgjedhja e ofertave cilësore është e madhe. Edhe altoparlantët e vegjël të markës iPhone janë të aftë të japin zë të shkëlqyeshëm, të pakrahasueshëm me madhësinë e tyre. E shkëlqyeshme por shumë e shtrenjtë!
Zgjidhja më e thjeshtë është të bashkëngjitni çdo altoparlant të lirë me një dalje 3.5 në iPhone tuaj. Të lirë dhe të gëzuar. Dhe ne do të shqyrtojmë disa produkte të rëndësishme dhe interesante për të marrë një tingull të ndritshëm në kontekstin e raportit optimal të çmimit / cilësisë.
Stacioni i lidhjes Philips DS300 është i aftë të japë tingull të pastër në një vëllim të tillë që 50 për qind e energjisë së tij të jetë e mjaftueshme në një apartament. Stacioni i ankorimit mund të përdoret 100 për qind në dhoma te bollshme, salla - për shembull, për prezantime zanore. Dhe kjo është me një çmim prej 86 dollarë. Ndër avantazhet e stacionit është mundësia e funksionimit autonom nga bateritë AA. Prania e një hyrje audio ju lejon të përdorni Philips DS300 si altoparlantë për një kompjuter portativ. Disavantazhet relative përfshijnë sinkronizimin me iPhone, i cili, si rezultat, punon si PC dhe telefon vetëm kur stacioni është i fikur.
Për ata që përdorin iPhone si lojtarin e tyre kryesor, oferta speciale e marrësit audio të adaptorit Bluetooth Anycom Fipo për iPod do të jetë interesante. Përshtatësi transferon muzikë nga iPod / iPhone në altoparlantë ose stacion docking përmes Bluetooth. Kjo zgjidhje është e përshtatshme për ata, ëndrra e të cilëve - altoparlantë pa tel në iPhone - nuk është akoma e përballueshme. Por adaptori kushton rreth 30 dollarë. Lidhet me lidhësin e çdo altoparlanti për iPhone, i cili më pas vepron si një kufje Bluetooth dhe luan muzikë nga telefoni pa tel. Vegla është kompakte dhe nuk kërkon një burim shtesë të energjisë. Të gjitha funksionet akustike për ndërrimin e gjurmëve, rregullimin e vëllimit ruhen. Disavantazhet përfshijnë disa humbje të cilësisë së zërit gjatë riprodhimit.
Në segmentin e çmimit të mesëm midis këtyre produkteve, vlen të përmendet një sistem altoparlantësh multimedial me një telekomandë dhe një fole USB / TF për iPad, e cila kushton rreth 60 dollarë. Përparësitë e tij përfshijnë aftësinë për të luajtur si vertikalisht dhe horizontalisht, e cila është e përshtatshme për të parë video.

Përzgjedhja e altoparlantëve portabël për iPhone
Përzgjedhja e altoparlantëve portabël për iPhone
Përzgjedhja e altoparlantëve portabël për iPhone
Përzgjedhja e altoparlantëve portabël për iPhone Përzgjedhja e altoparlantëve portabël për iPhone Përzgjedhja e altoparlantëve portabël për iPhoneHome | Articles

December 3, 2022 18:15:35 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting