Përmasat e frigoriferit

Pajisjet shtëpiake janë pjesë integrale e jetës sonë. Mënyra se si e zgjedhim saktë do të përcaktojë jetën e shërbimit dhe ndjenjat tona të rehatshme nga zotërimi i kësaj teknike. Një nga teknikat më të rëndësishme në shtëpinë tonë është frigoriferi. Para se të bëni një zgjedhje, duhet të njihni të gjitha ndërlikimet e ndihmësit tuaj të shtëpisë. Fillimisht, duhet të vendosni për dimensionet dhe vëllimet e tij. Bazuar në këtë veçori, të gjithë frigoriferët mund të ndahen në katër grupe. 1. Frigoriferë të vegjël, si dhe mjaft kompaktë. Ky frigorifer mund të jetë i ngushtë ose i ulët. Më shpesh në një frigorifer të tillë, nëse ka një frigorifer, atëherë ajo është e vendosur në pjesën e sipërme të saj. Nëse marrim parasysh dimensionet e jashtme të frigoriferëve të tillë, atëherë ato mund të ndryshojnë. Lartësia e saj mund të jetë nga 85 cm në 160 cm. Gjerësia e këtij frigorifer të vogël është 55 cm. Thellësia standarde është 60 cm.
2. Frigoriferë që i përkasin llojit evropian. Gjerësia dhe thellësia e frigoriferëve të tillë është 60 * 60 cm. Por lartësia mund të ketë një tregues të barabartë me 170-205 cm. Nëse shikojmë produktet e prodhuara nga prodhuesit evropianë, mund të shohim se pjesa më e madhe e prodhimit përbëhet nga vetëm frigoriferë të tillë. Për shkak të kësaj, konsumatori filloi ta quante këtë frigorifer me një emër të ngjashëm. Frigorifer i një ndihmësi të tillë në shtëpi ndodhet më së shpeshti në pjesën e poshtme.
3. Frigoriferi është i ulët, por i gjerë dhe i thellë. Midis njerëzve, ekziston edhe një emër i dytë për një frigorifer të tillë " aziatik ". Ky frigorifer më së shpeshti ka një frigorifer në pjesën e sipërme të tij. Dimensionet e rritura në gjerësi dhe thellësi lejojnë të kenë vëllime mjaft të mëdha, pavarësisht nga fakti se nga jashtë frigoriferi ka performancë të ulët. Gjerësia e një frigorifer të tillë mund të jetë 80 cm. Me këtë gjerësi, lartësia e frigoriferit do të jetë 170 cm.
4. Frigorifer me dy anë (Side-by-Side). Ndarja e ngrirjes së një frigorifer të tillë ka një vendndodhje anësore. Një frigorifer i tillë ka një lartësi prej rreth 180 cm. Thellësia mund të jetë nga 60 në 80 cm. Gjerësia e një ekzemplari të ngjashëm arrin 100 cm.
Kur zgjidhni një frigorifer, është e nevojshme të imagjinoni me saktësi hapësirën ku do të vendoset. Këtu, jo vetëm vendi i frigoriferit duhet të merret parasysh, por edhe hapësira që do të jetë rreth tij. Shtë e domosdoshme të llogarisni derën e frigoriferit që të hapet. A do të ketë qasje në sendet e tjera.

Përmasat e frigoriferit
Përmasat e frigoriferit
Përmasat e frigoriferit
Përmasat e frigoriferit Përmasat e frigoriferit Përmasat e frigoriferitHome | Articles

November 27, 2022 04:26:58 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting