Përfitimet e një fshesë me korrent

Një fshesë me korrent të tillë me pastrim centrifugale të ajrit tërheq klientët në të gjithë botën me mungesën e një qese në të cilën grumbullohet pluhuri. Nuk ka një qese të tillë, dhe në vend të saj ka një enë plastike. Alsoshtë pastruar gjithashtu nga pluhuri, ena mund të lahet gjithashtu, fuqia e fshesës me këtë qasje nuk bie kur ena mbushet, por mbetet në një, të lartë, nivel gjatë gjithë pastrimit. E vetmja gjë për të mbajtur në mend është se për të pastruar enën, do të duhet shumë më shumë përpjekje kur krahasohet me ndërrimin e filtrit në një të zakonshëm. Një fshesë me korrent shpesh ka dy nivele filtrimi:
• ajri i ndotur, së bashku me pluhurin, vërtitet, falë një projekti të veçantë, duke krijuar kështu një rrjedhë ciklike. Plehrat me ndihmën e forcës centrifugale shtypen në muret e tubave në një fshesë me korrent të tillë, nga e cila humbin shpejtësinë dhe qëndrojnë në enën e plehrave. Pastaj ajri vetë kalon përmes motorit dhe filtrave të krijuar posaçërisht për pastrim, dhe dërgohet përsëri në dhomë, 97% i pastër.
• ajri me pluhur dërgohet në vetë kontejnerin, ku humbet shpejtësinë shumë më shpejt dhe mbetet në të. Në këtë rast, mbetjet më të rënda, shpesh deri në 97%, mbeten në fund të kontejnerit. Dhe grimcat e vogla të pluhurit mbeten në vorbull, e cila hyn në filtrin e motorit, dhe pastaj në një filtër të veçantë për pastrim të imët.
Filtrat për pastrim të imët mund të quhen pastrim përfundimtar.
Në shumë modele moderne, pastruesit vakum portativ, prodhuesit kanë siguruar një filtër HEPA, i cili është një filtër i imët, shumë i rëndësishëm, çdo fshesë me korrent me një enë duhet të jetë e pajisur me këtë. Një filtër i tillë është i aftë për shumë, domethënë, për të mbajtur grimca të vogla deri në 0.3 mikronë, dhe përqindja e grimcave të mbajtura nuk mund të mos ju lutem dhe është pak më shumë se 99%. Në Evropë, filtra të tillë shpesh quhen filtra të klasit S. Gjithashtu, filtrat e veçantë antibakterialë kanë aftësinë të shkatërrojnë shumë lloje të baktereve. Por ato grimca shumë të vogla që arrijnë të kalojnë nëpër të gjithë filtrat dhe pengesat në rrugën e tyre nuk mund t'i pëlqejnë, është për sigurinë e plotë dhe pastrimin maksimal që ekziston një filtër tjetër higjienik. Fijet e këtij filtri ngarkohen me elektrostatikë speciale që tërheqin edhe grimcat më të vogla të pluhurit. Për njerëzit që vuajnë nga alergji dhe akoma më shumë astmë, është e nevojshme të merrni një fshesë me korrent me një enë dhe një filtër shtesë HEPA, mundësisht të paktën 12.

Përfitimet e një fshesë me korrent
Përfitimet e një fshesë me korrent
Përfitimet e një fshesë me korrent
Përfitimet e një fshesë me korrent Përfitimet e një fshesë me korrent Përfitimet e një fshesë me korrentHome | Articles

November 28, 2022 17:53:26 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting