Për zgjedhjen e një fshesë me korrent robotik

Pranojeni: me shumë gjasë ju ka pëlqyer përrallën e pike dhe Emelya, e cila ishte shtrirë në sobë, ndërsa të gjitha detyrat e shtëpisë ishin bërë pa pjesëmarrjen e tij, si fëmijë. Pasi kam ardhur në shtëpi pas një dite të vështirë në punë, unë absolutisht nuk dua të bëj punë shtëpie: si mund të mos mbani mend një përrallë në të cilën të gjitha detyrat kryheshin automatikisht. Por kjo është arsyeja pse është një epokë e teknologjive të larta për të bërë një përrallë të realizuar ... të paktën një pjesë e saj. Pastruesit me vakum-robotë thjesht mund t'ju ofrojnë ndihmë mjaft të mundshme në ruajtjen e pastërtisë dhe rendit. Këto vetura të mahnitshme lëvizin nëpër shtëpinë tuaj më vete, dysheme me vakum dhe qilima, dhe më pas shkundin plehrat vetë dhe fillojnë të karikohen vetë! Por, në mënyrë që një ndihmës kaq i dobishëm të shfaqet në shtëpinë tuaj, së pari duhet ta blini. Por këtu mund të lindin probleme, pasi që edhe këshilltarët në zinxhirët e shitjes me pakicë ndonjëherë nuk janë të njohur me parimet e zgjedhjes së tij. Për të mbushur boshllëqet e njohurive, ju këshillojmë që të familjarizoheni me materialet nga artikulli ynë ...
Le të vërejmë menjëherë se kjo shpikje nuk është e përshtatshme për të gjithë. Impossibleshtë e pamundur të shpresosh që kjo pajisje të marrë plotësisht funksionet e vendosjes së gjërave në rregull në apartament. Ai mund të ndihmojë vetëm për të ruajtur pastërtinë. Nëse nuk jeni adhurues i rendit të përsosur, ku të gjitha gjërat janë në vendet e tyre dhe nuk ka asnjë tel të vetëm ose gjëra të shpërndara në dysheme, kjo shpikje nuk është për ju.
Pajisjet teknike të robotit
Ta themi thjesht, çfarë vegla, furça, sensorë ka pajisja. Për pastrim me cilësi të lartë, ai ka nevojë të ketë të paktën tre furça: kryesorja, me të cilën thithet pluhuri dhe mbeturinat shumë të vogla, një furçë ose edhe dy për mbeturinat e mëdha dhe një furçë anësore për pastrimin e bazave dhe cepave të dhomës .
Ato pajisje të robotit, të cilat nuk janë përgjegjëse për pastrimin, por për lëvizjen e tij në hapësirë, janë gjithashtu shumë të rëndësishme. Sensorët infra të kuq janë standardë, të cilët përfshihen pothuajse në të gjitha pajisjet e tilla. Ata lejojnë që robot të shmangë pengesat në rrugën e tij. Disa modele, më të përparuara janë të pajisura gjithashtu me sensorë që zbulojnë vendet e ndotjes dhe drejtojnë trafikun në një vend të tillë.
Lista e programeve të punës
Modele të ndryshme kanë programe të ndryshme për pastrimin e shtëpisë, të tilla si qilima, druri, tjegullat, qilima me shtylla të gjata. Natyrisht, sa më shumë opsione të ketë pajisja, aq më i dobishëm dhe ndihmës funksional do të bëhet.
Kapaciteti i baterisë
Pastrimi standard në një apartament do të zgjasë rreth 2 orë për një fshesë me korrent robot. Sidoqoftë, jo të gjitha modelet e baterisë do të kenë kohë të mjaftueshme për këtë, do të duhet të monitoroni vazhdimisht pajisjen: nëse ajo ka ndaluar në mes të pastrimit.
Mundësia e programimit
Disa modele kanë aftësinë për të programuar fillimin e pastrimit në një kohë të caktuar - kjo mund të jetë e dobishme nëse rrallë jeni në shtëpi ose duhet të keni kohë për të rregulluar banesën tuaj para se të vijnë mysafirët ose një ngjarje e rëndësishme.
Prodhues
Nuk ka aq shumë kompani që prodhojnë fshesa robotike sot, veçanërisht kur krahasohen me prodhuesit e pajisjeve të tjera shtëpiake. Një nga markat më të famshme dhe të besueshme është kompania amerikane iRobot. Gjithashtu pjesëmarrës aktivë të tregut janë prodhues kinezë dhe koreanë, por modelet e tyre në pjesën më të madhe rezultojnë të jenë kopje të pajisjeve amerikane. Natyrisht, robotët e markave të ndryshme ndryshojnë dukshëm në çmim.
Zgjedhja e një modeli të veçantë të një fshesë me korrent robot duhet të bazohet në nevojat tuaja dhe aftësitë financiare. Sot këto pajisje janë shumë të shtrenjta, dhe blerja e tyre për argëtim, si një lodër interesante, nuk ia vlen. Mendoni se për çfarë ju nevojitet vërtet, atëherë zgjedhja do të jetë më e lehtë për tu bërë.

Për zgjedhjen e një fshesë me korrent robotik
Për zgjedhjen e një fshesë me korrent robotik
Për zgjedhjen e një fshesë me korrent robotik
Për zgjedhjen e një fshesë me korrent robotik Për zgjedhjen e një fshesë me korrent robotik Për zgjedhjen e një fshesë me korrent robotikHome | Articles

November 27, 2022 04:22:15 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting