Ozki hladilniki znanih proizvajalcev za majhne prostore

Danes so mnogi ljudje navajeni na standardni videz hladilnika in ne želijo ničesar spremeniti v videzu in dimenzijah običajnega pribora povprečne kuhinje vsake gospodinje. Toda sodobne tehnologije ne mirujejo in novi različni modeli nadomeščajo običajne hladilnike. Na primer, zdaj takšni modeli hladilnikov, kot so ozki, postajajo vse bolj priljubljeni. Kaj je ozek hladilnik? Po videzu se praktično ne razlikuje od običajnega dvoprostornega hladilnika, vendar je njegova značilnost manjša velikost. Po definiciji je ozek hladilnik hladilnik, katerega širina se giblje med 48 in 55 cm.
Ozki hladilniki so tudi dvokomorni, zamrzovalnike lahko namestite tako zgoraj kot spodaj, odvisno od modela in domišljije proizvajalca. Prostornina takšnega hladilnika je od 100 do 250 litrov, višina je lahko popolnoma drugačna, glavna stvar je, da se estetsko prilega kuhinjskemu prostoru. Ti hladilniki porabijo manj električne energije, so ergonomski in priročni za uporabo, predvsem pa zavzamejo manj prostora.
Tako kot običajni hladilnik tudi ozek ponuja funkcijo super zamrzovanja, nekateri modeli so v notranjosti opremljeni z dodatno osvetlitvijo, pa tudi s sistemom opozoril, da ste morda pozabili zapreti vrata. Hladilnik predvideva prisotnost različnih polic za shranjevanje hrane, pa tudi posebnih posod za shranjevanje sveže zelenjave in sadja. Vrata lahko uporabite za shranjevanje različnih pijač, omak in jajc, kar je zelo priročno.
Ozek hladilnik poganja elektrika in ko je odklopljen od napajanja, za 10 do 16 ur predpostavlja avtonomno delovanje. Hladilniki so narejeni v standardni beli barvi, vendar lahko glede na proizvajalca izberete drugo barvo, pa tudi druge materiale, na primer nerjaveče jeklo.
Danes se ozki hladilniki vse pogosteje pojavljajo v dragih dizajnerskih kuhinjah, v kuhinjah tistih, ki radi eksperimentirajo, pa tudi v kuhinjah običajnih gospodinj.

Ozki hladilniki znanih proizvajalcev za majhne prostore
Ozki hladilniki znanih proizvajalcev za majhne prostore
Ozki hladilniki znanih proizvajalcev za majhne prostore
Ozki hladilniki znanih proizvajalcev za majhne prostore Ozki hladilniki znanih proizvajalcev za majhne prostore Ozki hladilniki znanih proizvajalcev za majhne prostoreHome | Articles

December 8, 2022 02:08:09 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting