Ozek pralni stroj za majhno kopalnico

V Rusiji se je povpraševanje po pralnih strojih povečalo; ti že niso več luksuzni predmet. Toda povpraševanje se je dovolj povečalo za stroje ozkega tipa. To je posledica majhnosti kopalnic in kuhinj. Navsezadnje nimajo vsi možnosti, da bi imeli prostorno kopalnico za veliko vozilo in odtok tuša.
Glede na še en dejavnik, da so Boschevi pralni stroji povpraševani predvsem v Rusiji, se je podjetje odločilo, da jih bo proizvajalo tukaj. Tako prihranimo čas za dostavo končnih izdelkov neposredno potrošniku, prav tako pa je mogoče znatno znižati njihove stroške zaradi enake dostave in tudi carinskih stroškov.
Zato se Boschevi ozki pralni stroji zdaj hitreje odzivajo na tržno povpraševanje v Rusiji. Navsezadnje je minilo leto dni od odprtja posebne linije za njihovo proizvodnjo v bližini Sankt Peterburga.
Od preteklosti je predvidena posebna proizvodnja Boschevih pralnih strojev "Classixx 5": WLF 20171 CE, WLF 20271 CE in WLF 24271 CE. Proizvajalec jih je čim bolj približal zahtevam Rusov. To narekuje velika želja po osvojitvi te niše na trgu pralnih strojev, pa tudi sposobnost zagotavljanja takšnih modelov po optimalni ceni, ki lahko zadovolji našega potrošnika.
Ti modeli imajo določene parametre, ki bi jih morali Rusi imeti radi. Na primer, " Super Fast 30 Program" bo pomagal koli gospodinja opere v nekaj pol ure, tako da bo lahko še naprej uporabljati ozko Bosch pralni stroj. To je zelo pomembna funkcija, če ni možno pranje vsak dan, ker si številne gospodinje še vedno lahko privoščijo, da se veliko pranje uredijo le enkrat na teden. Prej je bila ta funkcija na voljo samo pri dragih modelih.
Poleg tega pogosto, a kratko pranje prihrani elektriko in pralni prašek, tako da je perilo vedno popolnoma čisto. Novi modeli imajo tudi večjo obremenitev, povečali so jo s 3 na 5 kg. S tem prihranite tudi čas za pranje. Omogoča tudi pranje večjih predmetov v ozkem Boschevem pralnem stroju.
Hitrost ožemanja v ozkih Boschevih pralnih strojih je povečana na 1000-1200 vrt / min. Skoraj vsi modeli imajo zaslon, Boscheva elektronika pa omogoča hitro in prijetno pranje, saj so stroji enostavni za uporabo. Obstajajo funkcije, kot so " dodatno izpiranje ", časovnik itd.

Ozek pralni stroj za majhno kopalnico
Ozek pralni stroj za majhno kopalnico
Ozek pralni stroj za majhno kopalnico
Ozek pralni stroj za majhno kopalnico Ozek pralni stroj za majhno kopalnico Ozek pralni stroj za majhno kopalnicoHome | Articles

December 3, 2022 04:26:47 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting