Otmjeni hladnjaci

Kako bi smanjili proizvodne troškove, neke američke tvrtke koriste reljefni teksturirani čelik u proizvodnji vrata hladnjaka. To omogućuje hladnjaku ne samo da bude umjetnički atraktivan, već i da sakrije površinske nedostatke i da mu skuplji izgled. Korištenje teksturiranog lima omogućilo je značajno smanjenje proizvodnih nedostataka u slikanju za američke tvrtke.
Analog teksturiranog čeličnog lima (ili trake) u Europi je jeftinija obloga od uobičajenog čeličnog lima. Najčešći uzorci su drvo i nehrđajući čelik. Pored takvog hladnjaka nužno moraju biti isti dostojni ostali kućanski uređaji. Domaćice, koje su se na vlastitom iskustvu uvjerile koliko je to praktično i praktično, nikako se ne žele vratiti u plinske peći.
Hladnjaci s umjetničkim slikanjem odmah ih razlikuju od ostalih modela. U tom slučaju crtež može biti šablona na filmskom premazu ili ručno izrađen na zahtjev kupca. Svaka zemlja proizvođač ima svoj set tipičnih matrica koje odražavaju nacionalne karakteristike. U proizvodnji ekskluzivnih modela hladnjaka koristi se ručno oslikana umjetnost. Umjetničke skladbe u pravilu se stvaraju na računalu. Domaći je proizvođač ovdje morao napustiti proizvodnju takvih modela zbog ograničene potražnje. Za pojedinačne narudžbe nastaje autorsko djelo koje nema analoga. Uz pomoć zračne četkice, uobičajeni hladnjak može se pretvoriti u pravo umjetničko djelo. Moderne zračne četke omogućuju vam rad s nekoliko boja odjednom, pružajući gotovo fotografsku kvalitetu.
Za kupce koji preferiraju česte promjene u uređenju kuhinje, razvijeni su hladnjaci s zamjenjivim ukrasnim pločama na vratima.
Neki neobični hladnjaci imaju ne samo originalne boje, već i oblike. Neobični su ovdje prijedlozi japanskih i kineskih tvrtki koje nude dječje hladnjake u obliku životinja. Osim živopisnih crteža, takvi modeli imaju ugrađeni elektronički kalendar i budilicu s LCD zaslonom instaliranim na vratima. Kad se hladnjak otvori, oglasiće se melodija.
Najskuplji hladnjaci izrađeni su od nehrđajućeg čelika. Najskuplji dizajn za hladnjake sa zrcalnim vratima. Uz to su to, naravno, modeli obloženi dragim kamenjem.

Otmjeni hladnjaci
Otmjeni hladnjaci
Otmjeni hladnjaci
Otmjeni hladnjaci Otmjeni hladnjaci Otmjeni hladnjaciHome | Articles

December 8, 2022 02:35:31 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting