Ostri LCD televizorji v primerjavi z modeli drugih proizvajalcev

Po zmagovitem vstopu stereoskopskih tehnologij na trge domačih kinematografov je nastopil čas tišine in verjetne ponovne ocene njihovega mesta. A bodimo iskreni in upoštevajmo, da je pojav 3D pripeljal do resnega skoka kakovosti na televizijskih trgih. Razvijalci so začeli več pozornosti namenjati visokokakovostni sliki, zlasti nasičenim prizorom gibanja, saj v resnici med gledanjem 3D filmov opazijo največ artefaktov.
Tudi sama matrika LCD ni stala ob strani. V tem pregledu vam bomo predstavili novi LCD televizor Sharp LC-40LE830RU 3D.
Pri razvoju tega modela LCD televizorja so se oblikovalci odločili, da ohranijo tradicionalni videz ohišja. Klasična silhueta novosti je izvedena v strogi barvni shemi črnega laka. Majhen okvir okoli matrike LCD, velik le 1 cm, vizualno širi meje zaslona, ​​tako da junaki filma tako rekoč lahko vstopijo v dvorano. Sharpov 3D LCD televizor ima poleg dobre kakovosti slike tudi zelo razvite multimedijske zmogljivosti.
Strokovnost
Meni nastavitev Sharp LCD televizorja je narejen v znanem poslovnem slogu. Navigacija je priročna in enostavna, lokalizacija GUI brez napak.
Dobra kakovost tovarniških nastavitev naprave ji omogoča prosto prikazovanje slik, brez dodatnih prilagoditev.
Vidnost z odlično svetlostjo in natančnostjo barv. Tudi pri zaklopnih očalih je svetlost slike dokaj optimalna, tekstura je jasno izdelana, zahvaljujoč kateri slika postane zelo obsežna in realistična.
Tudi s tipično ločljivostjo LCD televizorja so posnetki videti zelo impresivno. Čista in globoka črnina na zaslonu je v popolni harmoniji z izjemnimi detajli in teksturiranimi ozadji. Kakovostno prikažite dinamične prizore brez kakršnih koli pretenzij, tudi na hitri panorami se ni česa oklepati.
Če preidete v format HD, bo slika dodana s podrobnostmi in ozadje bo jasno, kar bo dodalo dodatno glasnost zaporedju video posnetkov. Procesor bo odlično opravil pretvorbo videoposnetkov v stereoskopski format, film pa bo postal še bolj spektakularen.
Zvočna pot v 3D načinu deluje odlično, prilagajate nastavitve, dobite zelo dober zvok z veliko pristnostjo dogodkov, ki se odvijajo na zaslonu. Vgrajeni nizkotonec zelo dobro prikaže zvoke.
Sharp LCD TV se z delom spoprime s plusom. Vidnost na zaslonu je videti skoraj popolna.

Ostri LCD televizorji v primerjavi z modeli drugih proizvajalcev
Ostri LCD televizorji v primerjavi z modeli drugih proizvajalcev
Ostri LCD televizorji v primerjavi z modeli drugih proizvajalcev
Ostri LCD televizorji v primerjavi z modeli drugih proizvajalcev Ostri LCD televizorji v primerjavi z modeli drugih proizvajalcev Ostri LCD televizorji v primerjavi z modeli drugih proizvajalcevHome | Articles

December 6, 2022 15:10:37 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting