Opsione standarde të frigoriferit

Frigoriferët krah për krah kanë mundësi specifike që i veçojnë nga të gjitha llojet e tjera të frigoriferëve. Për shembull, organizimi i të ftohtit në këtë frigorifer ndodh në faza. Kjo do të thotë se ka disa zona klimatike në frigorifer. Për më tepër, secila zonë klimatike ka kontrollin e vet. Frigoriferi ka një dhomë me një temperaturë zero, një ndarje të ngrirjes, një " zonë freskie ", një dhomë ku duhet të ruhen pijet, si dhe një dhomë ku lagështia mund të ndryshohet në drejtimin e dëshiruar. Në " zonën e freskisë " ju mund të mbani temperaturën nga 0 në +1 gradë. Ushqimi që prishet duhet të ruhet në këtë dhomë. Mund të jetë mish, peshk. Në këtë dhomë të izoluar, ushqimi lahet me ajër nga pjesa e ngrirjes. Kjo dhomë është e vulosur. Për shkak të kësaj, përmbajtja e lagështisë së ushqimit mbetet e pandryshuar.
Ndarja ku mund të ndryshoni treguesin e lagështisë është krijuar për ruajtjen e zarzavateve, perimeve dhe frutave. Në panelin e kontrollit, mund të rregulloni treguesit. Lagështia e lartë do të parandalojë tharjen e gjelbërimit. Nëse përdorni një rrymë ajri të thatë, mund të jeni të sigurt për sigurinë e frutave. Dyert e frigoriferëve krah për krah janë të dizajnuara për të ruajtur pije të ndryshme. Temperatura e kësaj ndarjeje mund të jetë më e ulët se në të gjithë ndarjen e frigoriferit.
Në frigorifer, temperatura është -18 gradë. Teknologjia No Frost përdoret si një sistem i detyrueshëm për këtë departament. Ky sistem parashikon funksionimin e një ventilator. Ai shpërndan rrjedhat e ajrit në mënyrë të barabartë në të gjitha drejtimet në të gjithë frigoriferin. Si rezultat, lagështia nuk kondensohet, por shkarkohet jashtë. Nëse acari nuk krijohet në frigorifer, atëherë nuk ka nevojë të lahet dhe rregullohet shpesh. Pothuajse të gjithë frigoriferët amerikanë kanë një sistem No Frost.
Shtesa të shumta janë të domosdoshme në frigoriferët e rinj. Për shembull, duke përdorur kamerën Custom cool. Projektuar për shkrirjen e ushqimit. Gjatë shkrirjes, rryma e ftohtë do të përhapet në të gjithë pjesën e frigoriferit. Kjo zvogëlon konsumin e energjisë. Gjithashtu, ky sistem mund të ftohë pijet në temperaturën e dëshiruar, ndërsa nuk i ngrinë ato. Përdorimi i një prodhuesi të akullit në frigorifer ju lejon të merrni ujë të ftohtë, si dhe akull dhe thërrime akulli në çdo kohë, pasi sistemi grumbullon vazhdimisht një sasi të caktuar të këtij produkti.

Opsione standarde të frigoriferit
Opsione standarde të frigoriferit
Opsione standarde të frigoriferit
Opsione standarde të frigoriferit Opsione standarde të frigoriferit Opsione standarde të frigoriferitHome | Articles

November 28, 2022 04:40:47 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting