Opțiuni frigider standard

Frigiderele alăturate au opțiuni specifice care le diferențiază de toate celelalte tipuri de frigidere. De exemplu, organizarea frigului în acest frigider are loc în etape. Aceasta înseamnă că există mai multe zone climatice în frigider. Mai mult, fiecare zonă climatică are propriul control. Frigiderul are o cameră cu temperatură zero, un compartiment congelator, o „ zonă de prospețime ”, o cameră în care ar trebui depozitate băuturile, precum și un compartiment unde umiditatea poate fi schimbată în direcția dorită. În „ zona de prospețime ” puteți menține temperatura de la 0 la +1 grade. Alimentele perisabile trebuie depozitate în această cameră. Poate fi carne, pește. În această cameră izolată, alimentele sunt spălate cu aer din compartimentul congelatorului. Această cameră este sigilată. Din acest motiv, conținutul de umiditate al alimentelor rămâne neschimbat.
Compartimentul unde puteți schimba indicatorul de umiditate este conceput pentru depozitarea verdețurilor, legumelor și fructelor. Pe panoul de control, puteți regla indicatorii. Umiditatea ridicată va împiedica verdeața să se ofilească. Dacă utilizați un flux de aer uscat, puteți fi sigur de siguranța fructelor. Ușile frigiderului alăturate sunt proiectate pentru a stoca o varietate de băuturi. Temperatura acestui compartiment poate fi mai mică decât în ​​întregul compartiment al frigiderului.
În congelator, temperatura este de -18 grade. Tehnologia No Frost este utilizată ca sistem obligatoriu pentru acest departament. Acest sistem asigură funcționarea unui ventilator. Distribuie fluxurile de aer uniform în toate direcțiile în tot congelatorul. Ca urmare, umezeala nu se condensează, ci este evacuată în exterior. Dacă înghețul nu se formează în frigider, atunci nu trebuie spălat și ordonat des. Aproape toate frigiderele americane au un sistem No Frost.
Numeroase adăugiri sunt indispensabile în frigiderele noi. De exemplu, folosind camera foto personalizată. Conceput pentru dezghețarea alimentelor. În timpul dezghețării, fluxul rece se va răspândi în întregul compartiment al frigiderului. Acest lucru reduce consumul de energie. De asemenea, acest sistem poate răci băuturile la temperatura dorită, fără a le îngheța. Utilizarea unui aparat de gheață în frigider vă permite să primiți apă rece, precum și gheață și firimituri de gheață în orice moment, deoarece sistemul acumulează constant o anumită cantitate din acest produs.

Opțiuni frigider standard
Opțiuni frigider standard
Opțiuni frigider standard
Opțiuni frigider standard Opțiuni frigider standard Opțiuni frigider standardHome | Articles

November 27, 2022 04:21:07 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting