Odabir prijenosnih zvučnika za iPhone

Pronaći odgovarajući sustav zvučnika za Appleov proizvod zapravo nije lak zadatak. A sve zato što je izbor kvalitetnih ponuda ogroman. Čak su i mali brendirani iPhone zvučnici sposobni isporučiti izvrstan zvuk, neusporediv s njihovom veličinom. Izvrsno, ali vrlo skupo!
Najjednostavnije rješenje je na iPhone spojiti sve skupe zvučnike s izlazom 3,5. Jeftino i veselo. Razmotrit ćemo nekoliko relevantnih i zanimljivih proizvoda za dobivanje svijetlog zvuka u kontekstu optimalnog omjera cijene i kvalitete.
Priključna stanica Philips DS300 sposobna je pružiti čist zvuk takve glasnoće da je u stanu dovoljno 50 posto njegove snage. Priključna stanica može se koristiti 100 posto u prostranim sobama, dvoranama - na primjer, za zvučne prezentacije. A ovo je po cijeni od 86 dolara. Među prednostima stanice je mogućnost autonomnog rada od AA baterija. Prisutnost audio ulaza omogućuje vam upotrebu Philips DS300 kao zvučnika za prijenosno računalo. Relativni nedostaci uključuju sinkronizaciju s iPhoneom, koji kao rezultat toga radi kao računalo i telefon samo kad je stanica isključena.
Za one koji iPhone koriste kao glavni uređaj bit će zanimljiva posebna ponuda audio prijemnika Anycom Fipo Bluetooth Adapter za iPod. Adapter prenosi glazbu s iPoda / iPhonea na zvučnike ili priključnu stanicu putem Bluetootha. Ovo je rješenje prikladno za one čiji san - bežični zvučnici na iPhoneu - još nije dostupan. Ali adapter košta oko 30 USD. Povezuje se s priključkom bilo kojeg zvučnika za iPhone, koji tada djeluje kao Bluetooth slušalica i bežično reproducira glazbu s telefona. Naprava je kompaktna i ne zahtijeva dodatni izvor napajanja. Sve su akustičke funkcije za prebacivanje pjesama, podešavanje glasnoće. Nedostaci uključuju gubitak kvalitete zvuka tijekom reprodukcije.
U srednjem cjenovnom segmentu između ovih proizvoda vrijedi istaknuti multimedijski sustav zvučnika s daljinskim upravljačem i USB / TF utorom za iPad, koji košta oko 60 američkih dolara. Njegove prednosti uključuju mogućnost vertikalne i vodoravne reprodukcije, što je prikladno za gledanje videozapisa.

Odabir prijenosnih zvučnika za iPhone
Odabir prijenosnih zvučnika za iPhone
Odabir prijenosnih zvučnika za iPhone
Odabir prijenosnih zvučnika za iPhone Odabir prijenosnih zvučnika za iPhone Odabir prijenosnih zvučnika za iPhoneHome | Articles

December 2, 2022 01:08:07 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting