Ocena zaslug pri odločitvi, zakaj potrebujete iPod

Dobre novice čakajo lastnike telefonov iPhone. Znani heker George Hotz bo kmalu izdal še en razvoj. Spomnimo se, da je prej izumil programe za zapor in odklepanje iPhonea. Ti programi so postali tako priljubljeni, da se zastavlja vprašanje: “ Zakaj potrebujemo ipod? » Razen če jih ne uporabite.
Nova pripomoček, ki ga Hotz piše, bo ustrezal vsem sodobnim napravam, kot so iPhone 3GS, iPad in iPod Touch 3.0. O nadzoru nad vsemi temi napravami še ni niti enega ugiba. Pred kratkim izdani telefoni iPhone in iPod Touch so se s standardnimi orodji izkazali za bolj odporne proti nedovoljenim posegom. Iz tega razloga jim hekerji še ne morejo zagotoviti popolnega zapora.
Danes bodo morali lastniki iPhona 3GS, ki so se kljub temu odločili, da bodo zaprli svojo najnovejšo vdelano programsko opremo, napravo povezati z računalnikom in nato ponoviti zapor ob vsakem ponovnem zagonu telefona. Pojavi se isto vprašanje: zakaj potem rabimo ipod, ki nenehno zahteva zapor. Če verjamemo Hotzovim besedam, je rešitev blizu.
Vredno je ugotoviti, zakaj je prav ta jailbreak sploh potreben?
Izraz sam zapor (iz angleščine "Jailbreak") pomeni postopek za zaporno prekinitev vdelane programske opreme določene mobilne naprave za nadaljnji odprt popoln dostop, ki omogoča dostop do datotečnega sistema mobilnega telefona. Ta tehnika vdora vam omogoča, da v nekaj sekundah na iPhone namestite vse vrste piratskih aplikacij. Toda to še zdaleč ni prvi razlog, zakaj je zapor tako priljubljen.
Popolnoma vsi lastniki telefonov, na katerih je iz zapora, lahko namestijo unikatne programe, ki niso na voljo v trgovini Apple. Ker se razvijalci uradnih aplikacij trgovin morajo držati strogih smernic.
Včasih je iPhone postal tehnologija, ki je naš svet postavila na glavo, zdaj pa se to dogaja na trgu za pošastne lutke. Te ljubke in zabavne igrače ujamejo srca mnogih otrok. O tem, kakšne pošastne lutke so, si lahko preberete na spletni strani highdolls.ru.
Univerzalna aplikacija lahko vaš najljubši telefon spremeni v prenosnik z dostopno internetno povezavo ali vam pomaga prenesti kateri koli video iz iskalnih omrežij. Ogledate si lahko in spremenite nastavitve skritega telefona. Po želji lahko v priklopno postajo dodate neomejeno število ikon ali spremenite vmesnik v prijetnejšega. Ali je seznam funkcij dopolnjen s funkcijo filtriranja dohodnih klicev? Pravzaprav je seznam neskončen.

Ocena zaslug pri odločitvi, zakaj potrebujete iPod
Ocena zaslug pri odločitvi, zakaj potrebujete iPod
Ocena zaslug pri odločitvi, zakaj potrebujete iPod
Ocena zaslug pri odločitvi, zakaj potrebujete iPod Ocena zaslug pri odločitvi, zakaj potrebujete iPod Ocena zaslug pri odločitvi, zakaj potrebujete iPodHome | Articles

December 3, 2022 07:23:15 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting