Oblika zamrzovalnika

Zamrzovalnik v obliki omarice je lahko visok do dva metra. Poleg tega je njegova širina 60 cm. Kot lahko vidite, ne zaseda velike količine prostora v sobi. Njegova uporabna prostornina doseže skoraj 300 litrov. Zato lahko ta zamrzovalnik hkrati shrani veliko hrane. Kabinet je opremljen z več nivoji. To so lahko police z vrati in izvlečnimi predali. Tudi švedski modeli so opremljeni s pladnji, v katerih je treba zamrzniti zelenjavo, jagodičevje in sadje. Med zamrzovanjem med seboj ne zmrznejo. Zamrzovalnike v obliki robnika je najbolje kombinirati s kuhinjskim pohištvom. Tak zamrzovalnik lahko enostavno namestite pod katero koli delovno površino v kuhinji (na primer pult). Ta zamrzovalnik nima velike prostornine, pa tudi do štiri predale.
Zamrzovalnik - skrinja je narejena v obliki skrinje babice. Odprejo se in imajo podolgovato obliko. Velike porcije rib in mesa je najbolje shraniti v podobnem zamrzovalniku. Uporabna prostornina takšnega zamrzovalnika lahko preseže prostornino zamrzovalne omare. Kar zadeva zunanje mere takšnih velikanov, so lahko enake 850 * 1560 * 600 cm. Takšen čudež skorajda ne bo ustrezal standardnim vratom. Podoben zamrzovalnik lahko postavite na ložo.
In tudi če temperatura okolice doseže +40 stopinj, bo hrana v najboljšem stanju. Slabosti takšnega zamrzovalnika vključujejo dejstvo, da so vsi tamkajšnji izdelki zbrani na enem velikem kupu. Ko vzamete potrebno, morate trdo delati, medtem ko vse ostalo obračate. Obstajajo pa tudi majhne viseče košare, v katere lahko shranite zapakirane izdelke.
Seveda so takšni lari precej koristni tako glede uporabne prostornine kot glede električne energije. Toda med gospodinjami takšne skrinje niso bile deležne ustreznega spoštovanja, saj jih ni mogoče postaviti v običajno majhno kuhinjo. Poleg tega morate razmisliti o tem, da je treba odpreti vrata hladilnika, kar bo zahtevalo tudi dodaten prostor.

Oblika zamrzovalnika
Oblika zamrzovalnika
Oblika zamrzovalnika
Oblika zamrzovalnika Oblika zamrzovalnika Oblika zamrzovalnikaHome | Articles

December 3, 2022 17:33:50 +0200 GMT
0.033 sec.

Free Web Hosting