Oblik zamrzivača

Zamrzivač u stilu ormara može biti visok i do dva metra. Štoviše, njegova je širina 60 cm. Kao što vidite, ne zauzima veliku količinu prostora u sobi. Njegova korisna zapremina doseže gotovo 300 litara. Stoga ovaj zamrzivač može istodobno pohraniti puno hrane. Kabinet je opremljen s nekoliko razina. To mogu biti police s vratima i ladicama na izvlačenje. Modeli iz Švedske također su opremljeni pladnjevima u kojima se povrće, bobičasto voće i voće moraju zamrzavati. Za vrijeme smrzavanja ne smrzavaju se jedno na drugo. Zamrzivači u obliku rubne ploče najbolje se kombiniraju s kuhinjskim namještajem. Takav zamrzivač lako se može ugraditi ispod bilo koje radne površine u kuhinji (na primjer, radna ploča). Ovaj zamrzivač nema veliku zapreminu, kao ni do četiri ladice.
Zamrzivač - škrinja izrađena je u obliku bakine škrinje. Otvaraju se i imaju izduženi oblik. Velike porcije ribe i mesa najbolje je čuvati u sličnom zamrzivaču. Korisna zapremina takvog zamrzivača može premašiti volumen zamrzivača u ormaru. Što se tiče vanjskih dimenzija takvih divova, one mogu biti jednake 850 * 1560 * 600 cm. Takvo čudo teško će stati u standardna vrata. Sličan zamrzivač može se postaviti na lođu.
Pa čak i ako temperatura okoline dosegne +40 stupnjeva, hrana će se održavati u najboljem stanju. Mane takvog zamrzivača uključuju činjenicu da su svi proizvodi tamo nagomilani u jednu veliku hrpu. Kad vadite potrebno, trebate se potruditi, a sve ostalo preokrenuti. Ali postoje i male viseće košarice u koje možete spremiti zapakirane proizvode.
Naravno, takvi su lari prilično korisni i u pogledu korisnog volumena i u pogledu električne energije. Ali među domaćicama takve škrinje nisu dobile dužno poštovanje, jer ih nije moguće smjestiti u standardnu ​​malu kuhinju. Osim toga, trebate razmisliti o tome da vrata hladnjaka treba otvoriti, a to će također trebati dodatni prostor.

Oblik zamrzivača
Oblik zamrzivača
Oblik zamrzivača
Oblik zamrzivača Oblik zamrzivača Oblik zamrzivačaHome | Articles

December 3, 2022 15:25:08 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting