Oblik zamrzivača

Zamrzivač u obliku ormara može doseći visinu od dva metra. Štaviše, njegova širina je 60 cm . Kao što vidite, ona ne zauzima veliku količinu prostora u sobi. Njegova korisna zapremina doseže gotovo 300 litara . Zbog toga u ovom zamrzivaču možete istovremeno pohraniti puno proizvoda. Kabinet je opremljen sa nekoliko nivoa. To mogu biti police s vratima ili ladice. Modeli iz Švedske također su opremljeni ladicama u kojima trebate zamrznuti povrće, bobice i voće. Tokom zamrzavanja one se ne smrzavaju jedna drugoj. Uz kuhinjski namještaj zamrzivači su najbolje kombinirani u obliku ormara. Takav zamrzivač lako se može ugraditi ispod bilo koje radne površine u kuhinji (na primjer, radne površine). Takav zamrzivač nema veliku zapreminu, kao ni do četiri ladice.

U obliku grudi od bake izrađuje se zamrzivač - komoda. Otvaraju se i imaju izduženi oblik. Velike porcije ribe i mesa najbolje se čuvaju u takvom zamrzivaču. Korisna zapremina takvog zamrzivača može biti veća od volumena zamrzivača. Što se tiče vanjskih dimenzija takvih divova, one mogu biti jednake 850 * 1560 * 600 cm. Takvo se čudo teško može ugurati u standardna vrata. Takav zamrzivač može se postaviti na lođu.

Čak i ako temperatura okoline dostigne +40 stepeni, proizvodi će se sačuvati na najbolji mogući način. Slabosti takvog zamrzivača uključuju činjenicu da se svi proizvodi koji su tamo gomilani u jednoj velikoj hrpi. Kad izvadite potrebno, morate naporno raditi, prebacujući sve ostale. No, tu su i male viseće košare u koje možete pohraniti upakovane proizvode.

Naravno, takvi GEL-ovi su prilično profitabilni i u pogledu upotrebljive količine i u pogledu električne energije. No, među domaćicama, takve komode nisu imale dužno poštovanje zbog činjenice da se ne mogu smjestiti u standardnu ​​kuhinju malih dimenzija. Osim toga, morate razmišljati o činjenici da se vrata hladnjaka moraju otvoriti, a za to će također trebati dodatni prostor.

Oblik zamrzivača
Oblik zamrzivača
Oblik zamrzivača
Oblik zamrzivača Oblik zamrzivača Oblik zamrzivačaHome | Articles

November 26, 2022 22:05:28 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting