O najvažnijim principima rada robotskih usisivača

Nezamjenjivi pomoćnik u kući je usisivač. Pomoću nje možete najčistiji i najprašnjaviji stan očistiti, čineći ga mnogo bržim nego običnom metlom. Međutim, što možete reći da su savremeni usisivači u mogućnosti da vaš stan očiste ne samo svakodnevno, već i da uopće ne trebaju vaše sudjelovanje? Naravno, govorimo o ubrzanoj popularnosti usisavača, robotima koji naporno čiste stan, apsolutno ne treba paziti na njih. Zasigurno mnoge muči pitanje što je osnova rada tako sofisticiranih i složenih mehanizama koji su stavljeni u službu čovjeku ... A ako je tako, onda svoju potpuno znatiželju možete u potpunosti zadovoljiti jednostavnim čitanjem našeg članka u kojem smo detaljno opisali principe rada takvih strojeva .

Osnovna šema i principi rada

1. Za početak, vrijedno je napomenuti da usisavač ima dva spremnika: jedan za vodu s deterdžentom, drugi za prljavu tekućinu.

2. Prvo izlijte otopinu za čišćenje u odgovarajući spremnik.

3. Kad aparat radi, deterdžent teče kroz savitljivu cijev do crijeva, a zatim se pod utjecajem pritiska raspršuje po cijeloj površini mlaznice kako bi se ravnomjerno rasporedio po očišćenim mjestima.

4. Prilikom čišćenja dolazi istovremeno prskanje otopine za čišćenje apsorpcijom vlage onečišćene česticama prašine. Ako želite izvršiti dublje čišćenje, tada nanesenu otopinu sa sredstvom za čišćenje treba ostaviti nekoliko minuta, nakon čega je potrebno sakupiti pjenu, koja bi trebala apsorbirati svu prljavštinu. Zagađena tečnost ulazi u drugu posudu, koju usisava mlaznica. Uz obrnutu apsorpciju, mlaznica se mora kretati polako duž površine koja se čisti, jer u protivnom vlaga neće imati vremena da se potpuno apsorbuje.

5. Ako ste obavili dubinsko čišćenje, morate pričekati oko sat i pol da se tepih potpuno osuši.

Ako nakon obrnutog usisavanja površina ostane vlažna, to može ukazivati ​​na malu snagu. Zato prilikom kupnje usisavača treba posebno obratiti pažnju na vrijednost snage ovog modela. Što je viši, to će uređaj bolje raditi. Pa, naravno, obratite veliku pažnju na volumen spremnika vode, na osnovu ukupne površine koju će biti potrebno ukloniti.

Modeli pranja imaju glavnu prednost što mogu osvježiti i navlažiti zrak. Ali oni imaju i svoje nedostatke: skuplji su od ostalih usisavača, osim toga bit će potrebna dodatna sredstva za deterdžente, dulji su za dimenzije i teška, stoga imaju malu upravljivost. Također velika neugodnost je potreba da ga rastavite svaki put nakon korištenja uređaja, očistite rezervoare i pričekate da se potpuno osuše.

O najvažnijim principima rada robotskih usisivača
O najvažnijim principima rada robotskih usisivača
O najvažnijim principima rada robotskih usisivača
O najvažnijim principima rada robotskih usisivača O najvažnijim principima rada robotskih usisivača O najvažnijim principima rada robotskih usisivačaHome | Articles

November 30, 2022 08:29:48 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting