Oštri LCD televizori u usporedbi s modelima drugih proizvođača

Nakon trijumfalnog ulaska stereoskopskih tehnologija na tržišta domaćih kina, došlo je vrijeme neke šutnje i vjerojatne ponovne procjene svog mjesta. No, budimo iskreni i primijetimo da je pojava 3D-a dovela do ozbiljnog skoka u kvaliteti na televizijskim tržištima. Programeri su počeli više obraćati pažnju na visokokvalitetnu sliku, posebno na zasićene scene pokreta, jer zapravo primjećuju najveći broj artefakata prilikom gledanja 3D filmova.
Također, sama LCD matrica nije stajala po strani. U ovom ćemo vam pregledu predstaviti novi LCD televizor Sharp LC-40LE830RU 3D.
Razvijajući ovaj model LCD televizora, dizajneri su odlučili zadržati tradicionalni izgled kućišta. Klasična silueta noviteta izvedena je u strogoj shemi boja crnog laka. Mali okvir oko LCD matrice, veličine samo 1 inč, vizualno proširuje ograničenja prikaza, omogućujući junacima filma da uđu u dvoranu. Osim dobre kvalitete slike, Sharpov 3D LCD televizor ima i visoko razvijene multimedijske mogućnosti.
Stručnost
Izbornik postavki Sharp LCD televizora napravljen je u poznatom korporativnom stilu. Navigacija je prikladna i jednostavna, GUI lokalizacija bez pogrešaka.
Dobra kvaliteta tvorničkih postavki uređaja omogućuje mu da slobodno prikazuje slike, bez dodatnih prilagodbi.
Vidljivost uz izvrsnu svjetlinu i točnost boja. Čak i kod naočala s okidačima, svjetlina slike je sasvim optimalna, tekstura je jasno razrađena, zahvaljujući čemu slika postaje vrlo opsežna i realistična.
Čak i s tipičnom razlučivošću LCD televizora, snimke izgledaju vrlo impresivno. Čista i duboka crna boja na ekranu u savršenom je skladu s velikim detaljima i teksturiranim pozadinama. Prikazivanje dinamičnih scena u kvaliteti bez ikakvih pretenzija, čak i na brzoj temi panorame nema se čega prianjati.
Ako prijeđete u HD format, slika će se dodati s detaljima, a pozadina će biti jasna, što će dodati dodatni volumen video sekvenci. Procesor će izvrsno obaviti posao pretvaranja videozapisa u stereoskopski format, a film će postati još spektakularniji.
Put zvuka u 3D načinu funkcionira savršeno, podešavajući postavke, dobivate vrlo dobar zvuk s velikom autentičnošću događaja koji se događaju na ekranu. Ugrađeni subwoofer vrlo dobro prikazuje zvukove.
Oštri LCD televizor nosi posao s plusom. Vidljivost na zaslonu izgleda gotovo savršeno.

Oštri LCD televizori u usporedbi s modelima drugih proizvođača
Oštri LCD televizori u usporedbi s modelima drugih proizvođača
Oštri LCD televizori u usporedbi s modelima drugih proizvođača
Oštri LCD televizori u usporedbi s modelima drugih proizvođača Oštri LCD televizori u usporedbi s modelima drugih proizvođača Oštri LCD televizori u usporedbi s modelima drugih proizvođačaHome | Articles

November 26, 2022 21:07:04 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting