Novi iPad 2 64gb White Tablet

Apple ugodno iznenađuje i raduje nas svojim brojnim i visokokvalitetnim proizvodima, aktivno koristeći napredne tehnologije.

Pažnju su privukli iPad 2 64GB White, koji je u prodaju stigao u proljeće 2011., tablet i računar zadržali su sve prednosti prvih generacija, ali su u isto vrijeme programeri uložili u nova razvoja, istovremeno nadograđujući sučelje. Novi model ima moderan i elegantan dizajn, snježno bijele boje, poboljšava se, a sam slučaj kućišta je vrlo lagan i tanak, što je vrlo lijepo držati u rukama. Na tabletu su dvije kamere s kojima možete fotografirati i gledati, što je vrlo zgodno. Apple iPad 2 64GB White opremljen je snažnim 2-jezgrenim procesorom. Pomoću HDMI pogona moguće ga je koristiti i kao računar i kao televizor, a na performanse tableta nije utjecalo, već se naprotiv, mnogo poboljšalo. Veličanstveni 9,7-inčni širokokutni LED ekran, a cijeli je slučaj prekriven posebnim premazom koji sprečava brzu upotrebu zagađenje. Izvor energije tableta je litijumska baterija kapaciteta 25 vata na sat, a deset sati rada punjenje se vrši pomoću kabla iz mreže sa adapterom i putem USB-a sa računara. Sigurna radna temperatura od 0 do 35 ° C, vlaga od 5 do 95%.

Kao i uvijek, Apple nije zaboravio zaštititi okoliš, ni ovaj model nije iznimka, smanjuje njegov negativni utjecaj, kućište je od aluminija i stakla koji se mogu reciklirati, LED ekran ne sadrži živu i arsen,

takođe nema u sebi bromirane usporivače plamena.

iPad 2 64GB Wi-Fi 3G podržava više od 40 jezika i više od 20 vokabulara, vrlo velikog fonta, opremljen sa: White on Black, glasovnom podrškom za VoiceOver itd.

Uprkos svojoj harmoniji, gadget radi nezavisno manje vremena. Tableta s dobrim opterećenjem trajala je najmanje 11 sati. Do 6 sati možete neprestano gledati filmove, a zvuk na proizvodu jednostavno je savršen.

Tablet računar je zaista nezamjenjiva stvar u životu moderne osobe. Zapravo, sada se čak i kupovina robe odvija putem interneta. Želite li kupiti sportsku obuću? Pronađite na Internetu službenu adidas internetsku trgovinu s dostavom po cijeloj Rusiji, izvršite narudžbu i isprobajte nove tenisice nakon nekog vremena.

Novi iPad 2 64gb White Tablet
Novi iPad 2 64gb White Tablet
Novi iPad 2 64gb White Tablet
Novi iPad 2 64gb White Tablet Novi iPad 2 64gb White Tablet Novi iPad 2 64gb White TabletHome | Articles

November 27, 2022 04:36:25 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting