Novi iPad 2 64 GB bijela tableta

Tvrtka Apple ugodno nas iznenađuje i raduje svojim brojnim i visokokvalitetnim proizvodima, aktivno koristeći napredne tehnologije.
Model iPad 2 64 GB White, koji se u prodaju pojavio 2011. na proljeće, privukao je pomnu pozornost, tablet računalo zadržalo je sve prednosti prvih generacija, ali istodobno su programeri u njega uložili novi razvoj, istovremeno ažurirajući sučelje također. Novi model ima moderan i moderan dizajn, snježnobijele boje, poboljšan je, a samo tijelo je vrlo lagano i tanko, što je vrlo ugodno za držanje. Tablet ima dvije kamere s kojima možete fotografirati i snimati, što je vrlo povoljno. Apple iPad 2 64GB White opremljen je snažnim 2-jezgrenim procesorom. Uz pomoć HDMI pogona moguće ga je koristiti i kao računalo i kao televizor, dok performanse tableta nisu patile, već su naprotiv znatno poboljšale onečišćenje. Nosač energije tableta je litijeva baterija kapaciteta 25 vata na sat, s desetodnevnim radnim kapacitetom, punjenje se vrši pomoću kabela iz mreže s adapterom i putem USB-a s računala. Sigurna radna temperatura, 0 do 35 ° C, vlaga 5 do 95%.
Kao i uvijek do sada, Apple nije zaboravio na zaštitu okoliša, ni ovaj model nije iznimka, smanjujući njegov negativni utjecaj, tijelo je izrađeno od aluminija i stakla koji se mogu reciklirati, LED zaslon je bez žive i arsena,
također ne sadrži bromirane usporivače gorenja.
iPad 2 64 GB Wi-Fi 3G podržava više od 40 jezika i više od 20 rječnika, vrlo velik font, opremljen funkcijama " Bijelo na crno ", glasovnim navođenjem sučelja VoiceOver itd.
Unatoč svojoj vitkosti, naprava djeluje neovisno ni manje ni više vremena. Tableta je izdržala najmanje 11 sati uz dobro opterećenje. Do 6 sati možete neprekidno gledati filmove, a zvuk na proizvodu je savršen.
Tabletno računalo uistinu je nezamjenjiva stvar u životu moderne osobe. Napokon, sada se čak i kupnje robe događaju putem interneta. Želite kupiti sportsku obuću? Pronađite na Internetu službenu adidasovu internetsku trgovinu s dostavom po cijeloj Rusiji, naručite i nakon nekog vremena isprobajte nove tenisice.

Novi iPad 2 64 GB bijela tableta
Novi iPad 2 64 GB bijela tableta
Novi iPad 2 64 GB bijela tableta
Novi iPad 2 64 GB bijela tableta Novi iPad 2 64 GB bijela tableta Novi iPad 2 64 GB bijela tabletaHome | Articles

November 28, 2022 03:32:43 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting