Novi hladnjaci Indesit

Novi hladnjaci Indesit fleksibilnog su dizajna. Vrata rashladnih i zamrzivačkih komora su u obliku vala. Zahvaljujući tome, hladnjak poprima potpuno novi, zanimljiv, dizajnerski oblik. Unutrašnjost hladnjaka je višenamjenska i estetska. Mnogi unutarnji elementi hladnjaka mogu se prilagoditi. Na primjer, ako je potrebno, ovdje možete smjestiti boce, kao i proizvode bilo koje veličine. Za kontrolu svježine proizvoda namijenjen je šljunčani efekt koji se isporučuje sa svim policama i spremnicima. Na gornjoj ploči hladnjaka nalazi se kontrolni centar hladnjaka. Ovdje su prikupljeni svi potrebni gumbi i prekidači funkcija. Ovaj je raspored vrlo prikladan za podešavanje željene temperature u odjeljcima hladnjaka i zamrzivača.
Hladnjak Indesit spada u novu vrstu hladnjaka klase A. Troši minimalnu količinu električne energije i doprinosi zagađivanju okoliša u minimalnim količinama. Sustav automatskog odmrzavanja, kao i mogućnost brzog zamrzavanja, čine upotrebu hladnjaka najprikladnijom. Funkcija SUPPER FREEZE dizajnirana je za vrlo brz postupak zamrzavanja željenih proizvoda.
Ovaj hladnjak ima najnižu razinu buke od svih hladnjaka na tržištu danas. Ugrađena limenka za ulje namijenjena je skladištenju ulja. Ako je potrebno, može se pretvoriti u dasku za rezanje. Spremnik za odmrzavanje dizajniran je za uštedu energije. Budući da je ovdje, meso odaje hladnoću ovoj komori, dok se ukupna potrošnja energije smanjuje.
Za spremanje jaja u ovaj model postoji postolje u koje može stati do 30 jaja. Ova značajka omogućuje vam kupnju više ovog proizvoda. Odjeljak hladnjaka ima posudu u kojoj hrana može ostati svježa dvostruko dulje. Zrak u ovom odjeljku neprestano cirkulira.
Ovaj spremnik pripada fleksibilnim vrstama. To znači da se može premjestiti na bilo koje mjesto u odjeljku hladnjaka. Ako ovaj spremnik nije potreban, tada ga možete izvaditi iz hladnjaka do sljedeće potrebe. Na ploči vrata nalaze se kalupi za led. Ovo mjesto kalupa za led omogućuje dodatni prostor unutar komore.

Novi hladnjaci Indesit
Novi hladnjaci Indesit
Novi hladnjaci Indesit
Novi hladnjaci Indesit Novi hladnjaci Indesit Novi hladnjaci IndesitHome | Articles

November 28, 2022 16:35:42 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting