Novi hladnjaci Indesit

Novi hladnjaci Indesit imaju fleksibilan dizajn. Vrata hladnjaka i zamrzivača su u obliku vala. Zahvaljujući tome, hladnjak poprima potpuno novu, zanimljivu, dizajnersku formu. Unutrašnjost frižidera je multifunkcionalna i estetska. Mnogi unutarnji elementi hladnjaka se mogu prilagoditi. Na primjer, ako je potrebno, ovdje možete staviti boce, kao i proizvode bilo koje veličine. Za kontrolu svježine proizvoda predviđen je efekt shagreen koji je opremljen svim policama i posudama. Na gornjoj ploči frižidera nalazi se kontrolni centar hladnjaka. Ovde su sastavljeni svi potrebni tasteri i funkcijski prekidači. Ovaj raspored je prilično povoljan za podešavanje željene temperature u hladnjaku i zamrzivaču.

Hladnjak Indesit novi je tip hladnjaka klase A. On troši minimalnu količinu električne energije, a također doprinosi zagađivanju okoliša u minimalnim količinama. Automatski sustav odmrzavanja, kao i mogućnost brzog zamrzavanja čine upotrebu hladnjaka najprikladnijim. Funkcija "SUPPER FREEZE" namijenjena je vrlo brzom procesu zamrzavanja željenih proizvoda.

Od svih hladnjaka koji su danas dostupni na tržištu, ovaj hladnjak ima najnižu razinu buke. Ugrađena podloga za mast namijenjena je skladištenju ulja. Po potrebi se može pretvoriti u dasku za rezanje. Kako bi se uštedjela energija, spremnik je dizajniran za odmrzavanje. Budući da je ovdje, meso odaje hladno ovoj komori, dok je ukupna potrošnja energije smanjena.

Za odlaganje jaja u ovom modelu dizajniran je stalak koji može primiti do 30 komada. Ova prilika omogućava vam kupnju veće količine ovog proizvoda. U hladnjaku se nalazi spremnik u kojem proizvodi mogu održavati svoju svježinu dvostruko duže. Zrak u ovom odjeljku stalno cirkuliše.

Ovaj spremnik pripada fleksibilnim vrstama. To znači da se može premjestiti na bilo koje mjesto u odjeljku hladnjaka. Ako vam ovaj spremnik nije potreban, tada ga možete izvaditi iz hladnjaka na najbližu potrebu. Na ploči vrata postoje kalupe za led. Ova lokacija kalupa za led omogućava dodatni prostor unutar komore.

Novi hladnjaci Indesit
Novi hladnjaci Indesit
Novi hladnjaci Indesit
Novi hladnjaci Indesit Novi hladnjaci Indesit Novi hladnjaci IndesitHome | Articles

December 2, 2022 02:21:40 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting