Novi hladilniki Indesit

Novi hladilniki Indesit so prilagodljive oblike. Vrata hladilnih in zamrzovalnih komor so v obliki valov. Zahvaljujoč temu hladilnik dobi povsem novo, zanimivo, oblikovalsko obliko. Notranjost hladilnika je večnamenska in estetska. Številne notranje elemente hladilnika je mogoče prilagoditi. Na primer, če je potrebno, lahko tukaj postavite steklenice in izdelke katere koli velikosti. Za nadzor svežine izdelkov je namenjen prodnat učinek, ki je dobavljen z vsemi policami in posodami. Na zgornji plošči hladilnika je nadzorni center hladilnika. Tu so zbrani vsi potrebni gumbi in funkcijska stikala. Ta ureditev je zelo primerna za nastavitev želene temperature v predelkih hladilnika in zamrzovalnika.
Hladilnik Indesit spada v novo vrsto hladilnikov razreda A. Porabi minimalno količino električne energije in v najmanjših količinah prispeva k onesnaževanju okolja. Sistem samodejnega odmrzovanja in možnost hitrega zamrzovanja omogočata najbolj priročno uporabo hladilnika. Funkcija SUPPER FREEZE je zasnovana za zelo hiter postopek zamrzovanja želenih izdelkov.
Ta hladilnik ima najnižjo raven hrupa od vseh današnjih hladilnikov. Vgrajena posoda za olje je namenjena shranjevanju olja. Po potrebi se lahko spremeni v desko za rezanje. Posoda za odtaljevanje je namenjena varčevanju z energijo. Meso v tej komori odda hlad, medtem ko se celotna poraba energije zmanjša.
Za shranjevanje jajc v tem modelu je na voljo stojalo, ki lahko sprejme do 30 jajc. Ta funkcija vam omogoča, da kupite več tega izdelka. V hladilnem predelu je posoda, v kateri lahko hrana ostane sveža dvakrat dlje. Zrak v tem prostoru neprestano kroži.
Ta posoda pripada prilagodljivim vrstam. To pomeni, da ga je mogoče premakniti na katero koli mesto v hladilnem predelu. Če ta posoda ni potrebna, jo lahko odstranite iz hladilnika do naslednje potrebe. V vratni plošči so kalupi za led. Ta lokacija kalupov za led omogoča dodaten prostor znotraj komore.

Novi hladilniki Indesit
Novi hladilniki Indesit
Novi hladilniki Indesit
Novi hladilniki Indesit Novi hladilniki Indesit Novi hladilniki IndesitHome | Articles

November 27, 2022 03:55:02 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting