Nov iPad 2 64gb bela tableta

Podjetje Apple nas prijetno preseneti in razveseli s številnimi in kakovostnimi izdelki, ki aktivno uporabljajo napredne tehnologije.
Model iPad 2 64 GB White, ki je bil v prodaji spomladi 2011, je pritegnil veliko pozornosti, tablični računalnik je ohranil vse prednosti prvih generacij, hkrati pa so razvijalci vanj vložili nov razvoj, hkrati pa posodobili vmesnik prav tako. Novi model ima sodoben in eleganten dizajn, snežno bele barve, izboljšan je, telo pa je zelo lahkotno in tanko, kar je zelo prijetno držati. Tablica ima dve kameri, s katerimi lahko fotografirate in snemate, kar je zelo priročno. Apple iPad 2 64GB White je opremljen z zmogljivim dvojedrnim procesorjem. S pomočjo pogona HDMI ga je mogoče uporabljati tako kot računalnik kot kot televizor, medtem ko zmogljivost tabličnega računalnika ni trpela, ampak se je, nasprotno, precej izboljšala. Energijski nosilec tablice je litijeva baterija z zmogljivostjo 25 vatov na uro, z deseturno delovno zmogljivostjo, polnjenje se izvaja s pomočjo kabla iz omrežja z adapterjem in prek USB-ja iz računalnika. Varna delovna temperatura, 0 do 35 ° C, vlažnost 5 do 95%.
Kot vedno tudi Apple ni pozabil na varstvo okolja, tudi ta model ni nobena izjema, saj zmanjšuje svoj negativni vpliv, ohišje je izdelano iz aluminija in stekla, ki ga je mogoče reciklirati, LED zaslon je brez živega srebra in arzena,
prav tako ne vsebuje bromiranih zaviralcev gorenja.
iPad 2 64 GB Wi-Fi 3G podpira več kot 40 jezikov in več kot 20 besednjakov, zelo velika pisava, opremljena s funkcijami " White on black ", glasovnim vodenjem vmesnika VoiceOver itd.
Kljub svoji vitkosti pripomoček deluje nič manj samostojno. Tableta je z dobro obremenitvijo zdržala vsaj 11 ur. Filme lahko neprekinjeno gledate do 6 ur, zvok na izdelku pa je popoln.
Tablični računalnik je resnično nenadomestljiva stvar v življenju sodobnega človeka. Navsezadnje se zdaj celo nakupi blaga pojavljajo prek spleta. Želite kupiti športne copate? Na internetu poiščite uradno spletno trgovino adidas z dostavo po vsej Rusiji, oddajte naročilo in čez nekaj časa preizkusite nove superge.

Nov iPad 2 64gb bela tableta
Nov iPad 2 64gb bela tableta
Nov iPad 2 64gb bela tableta
Nov iPad 2 64gb bela tableta Nov iPad 2 64gb bela tableta Nov iPad 2 64gb bela tabletaHome | Articles

December 2, 2022 02:14:54 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting