Nouă tabletă albă iPad 2 de 64 GB

Compania Apple ne surprinde plăcut și ne face plăcere cu numeroasele sale produse de înaltă calitate, folosind în mod activ tehnologii avansate.
Modelul iPad 2 64GB White, care a intrat în vânzare în 2011 în primăvară, a atras atenția, tableta a păstrat toate avantajele primelor generații, dar în același timp dezvoltatorii au investit noi dezvoltări în acesta, în timp ce actualizau interfața de asemenea. Noul model are un design modern și elegant, culoare alb ca zăpada, este îmbunătățit, iar corpul în sine este foarte ușor și subțire, ceea ce este foarte plăcut de ținut. Tableta are două camere cu care puteți face fotografii și video, ceea ce este foarte convenabil. Apple iPad 2 64GB White este echipat cu un procesor puternic cu 2 nuclee. Cu ajutorul unei unități HDMI, este posibil să o folosiți, atât ca computer, cât și ca televizor, în timp ce performanța tabletei nu a suferit, ci dimpotrivă s-a îmbunătățit mult. Purtătorul de energie al tabletei este o baterie cu litiu cu o capacitate de 25 wați pe oră, cu o capacitate de lucru de zece ore, încărcarea se realizează utilizând un cablu dintr-o rețea cu un adaptor și prin USB de pe un computer. Temperatură de funcționare sigură, de la 0 la 35 ° C, umiditate de la 5 la 95%.
Ca întotdeauna, Apple nu a uitat de protecția mediului, nici acest model nu face excepție, reducând impactul său negativ, corpul este din aluminiu și sticlă, care sunt reciclabile, ecranul cu LED-uri este lipsit de mercur și arsenic,
de asemenea, nu conține ignifugi bromurați.
iPad 2 64 GB Wi-Fi 3G acceptă mai mult de 40 de limbi și mai mult de 20 de vocabulare, font foarte mare, echipat cu: funcții „ Alb pe negru ”, ghidare vocală a interfeței VoiceOver etc.
În ciuda subțirei sale, gadgetul funcționează independent nu mai puțin timp. Tableta a durat cel puțin 11 ore cu o încărcătură bună. Până la 6 ore puteți viziona filme continuu, iar sunetul produsului este perfect.
Un computer tabletă este un lucru cu adevărat de neînlocuit în viața unei persoane moderne. La urma urmei, acum chiar și achizițiile de bunuri au loc online. Doriți să cumpărați pantofi sport? Găsiți pe internet magazinul oficial adidas online cu livrare în toată Rusia, plasați o comandă și, după un timp, încercați adidași noi.

Nouă tabletă albă iPad 2 de 64 GB
Nouă tabletă albă iPad 2 de 64 GB
Nouă tabletă albă iPad 2 de 64 GB
Nouă tabletă albă iPad 2 de 64 GB Nouă tabletă albă iPad 2 de 64 GB Nouă tabletă albă iPad 2 de 64 GBHome | Articles

December 3, 2022 17:58:38 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting