Njësitë Ftohje

Forca dhe qëndrueshmëria e pajisjeve ftohëse është një karakteristikë e rëndësishme që arrihet me një strukturë tuba metalike. Besueshmëria dhe efikasiteti në punë sigurohen nga njësitë nga Danfoss TOV ose L'UNITE HERMETIQUE. Një element i rëndësishëm në prodhimin e pajisjeve ftohëse me cilësi të lartë është izolimi i saj termik, i cili është në gjendje të garantojë kushtet e kërkuara të temperaturës gjatë operimit. Për këto qëllime, përdoret shkumë poliuretani, me të cilin derdhet i gjithë trupi dhe panelet anësore të pajisjeve. Modaliteti i ftohjes, me kërkesë të klientit, mund të jetë statik ose dinamik. Për këtë, përdoren termostatet dhe panelet elektronike të kontrollit.
Tradicionalisht, trupi i pajisjeve ftohëse është bërë prej çeliku të galvanizuar të mbuluar me PVC, dhe plastika ABS rezistente ndaj goditjeve përdoret për panelet anësore. Në të njëjtën kohë, shumë prodhues ofrojnë zgjidhje individuale konstruktive dhe të projektimit: për shembull, sipërfaqe pune të bëra prej çeliku inox, plastike ose guri natyror, me ngjyra të ndryshme, madhësi jo standarde, me elementë të ndryshëm shtesë. Projektimet e pajisjeve ftohëse janë duke u përmirësuar vazhdimisht në përputhje me kërkesat e rritura të klientëve dhe zhvillimin e tregut.

Njësitë Ftohje
Njësitë Ftohje
Njësitë Ftohje
Njësitë Ftohje Njësitë Ftohje Njësitë FtohjeHome | Articles

December 3, 2022 04:32:50 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting