Ngrirësi dhe dhoma

Ekzistojnë dy koncepte të ndryshme: " frigorifer " dhe " frigorifer ". Ngrirësi është një kabinet i veçantë për ngrirjen. Qëllimi i tij është të ruajë sasi të mëdha ushqimi për një kohë të gjatë. Dhe, para se të bëni blerjen e një asistenti të tillë në shtëpi, duhet të siguroheni që keni nevojë për të. Aktualisht, tregu i furnizimit është mjaft i gjerë. Paraqiten modele me dy dyer dhe tre dyer. Në frigoriferë të tillë, të dy dhomat e ftohjes dhe ngrirjes janë të kombinuara. Përveç kësaj, ato janë mjaft të mëdha. Por nëse në rastin tuaj është e pranueshme që ngrirja e vazhdueshme e një sasi të madhe të mishit, peshkut dhe produkteve të shumta nga vila ose kopshti juaj veror, atëherë, natyrisht, duhet të konsideroni blerjen e një frigorifer të madh si një opsion.
Nëse marrim parasysh tregun për oferta të ngrirjeve të tillë, atëherë ai është mjaft i gjerë. Por ngrirësit e pavarur nuk janë aq të popullarizuar tek konsumatori i sotëm. Dhe këtu nuk ka të bëjë me cilësinë e tyre. Duke jetuar në një metropol të madh, ose në një qytet të vogël, mund të jeni i sigurt për të gjetur një numër të madh dyqanesh ushqimore jo shumë larg shtëpisë. Mënyra më e lehtë është të shkoni në dyqan ushqimesh dy herë në javë. Dhe, në përputhje me rrethanat, prodhuesit po përpiqen të prodhojnë më shumë frigoriferë të kombinuar me një frigorifer sesa versionet individuale të ngrirjeve. Disa prodhues të njohur të frigoriferëve kanë ndaluar së prodhuari ngrirje të pavarura. Këto janë kompani si LG dhe SIEMENS.
Një frigorifer i pavarur mund të prodhohet në llojet e tij kryesore: dollap, dollap dhe gjoks. Secila prej formave përcaktohet nga treguesit e vet. Për shembull, gjoksi ka vëllimin më të madh të dobishëm. Ata janë gjithashtu në gjendje të mbajnë të ftohtë të dobishëm për kohën më të gjatë gjatë ndërprerjes së energjisë. Por dollapi do të zërë hapësirën më të vogël, pasi gjerësia e tij është vetëm 60 cm. Kabineti mund të përdoret si bazë për çdo sipërfaqe në kuzhinë. Për shembull, mund të jetë çdo countertop.

Ngrirësi dhe dhoma
Ngrirësi dhe dhoma
Ngrirësi dhe dhoma
Ngrirësi dhe dhoma Ngrirësi dhe dhoma Ngrirësi dhe dhomaHome | Articles

December 3, 2022 18:29:21 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting