Ngjyrat e modelit iPod Nano

Brezi i 6-të iPod nano ka ndryshime të konsiderueshme nga gjeneratat e tjera. Kontrolli mekanik, i cili u krye duke përdorur Wheel Click, mungon, por një ekran me prekje që mbështet shumë prekje është shfaqur. Sidoqoftë, mungesa e një unaze do të thoshte që shumë funksione të dobishme të ipod nano player thjesht u zhdukën.
Apple iPod nano 6G ka një kapacitet mjaft të madh memorie prej 8/16 GB. Ai mbështet formatet e mëposhtme: MP3, AAC, Apple Lossless (audio), JPEG (foto). Ekrani i lojtarit ipod nano është 1.54 inç, rezolucioni është 240 me 240 piksel. Madhësia - 41 * 38 * 9 mm, pesha - 21 gram.
Seti i luajtësit përfshin një kuti plastike transparente, kufje, një tel në mënyrë që luajtësi të lidhet me një kompjuter, një ngjitje me logon e prodhuesit të Apple.
Forma e ipod nano player është katrore, dimensionet janë kompakte, trupi është metal. Sidoqoftë, disavantazhi i padyshimtë i lojtarit është se skema e ngjyrave është bërë më e zbehur krahasuar me modelet e mëparshme.
Së bashku me ekranin me prekje, mund të kontrolloni luajtësin duke përdorur tastet e volumit dhe butonin e ndezjes / fikjes së ekranit.
Dallimi midis ipod nano players është se në vend të daljes standarde USB, ai ka një lidhës të pronarit.
Ndërfaqja e luajtësit është një hibrid i ndërfaqes iOS dhe modeleve të mëparshme iPod. 14 ikona në katër tryeza përfaqësojnë funksionet e lojtarit. Ikonat mund të vendosen në një mënyrë që është e përshtatshme për pronarin. E keqja e modelit të ri është se shpejtësia dhe saktësia e lëvizjes nëpër listat e punës janë shumë më pak se ajo e modeleve të vjetra. Plus është që kontrolli i volumit është më i përshtatshëm, pasi është bërë "i verbër ", por ky plus ka disavantazhe të reja - është e pamundur të kontrollohet verbërisht riprodhimi, i cili është shumë i papërshtatshëm, sepse luajtësi iPod nano 6G paraqitet nga krijuesit si të shkëlqyeshëm dhe zgjidhja më e mirë për vrapuesit dhe atletët e tjerë. Gjithashtu një disavantazh i madh i modelit është se lojtari nuk prodhon skedarë video.
Nëse kthehemi sërish në pluset, atëherë ky është padyshim radio FM. Cilësi e mirë e pritjes, një numër i madh i stacioneve mund të shtohen në listën e stacioneve të preferuara, mënyra " pauzë e drejtpërdrejtë ", në të cilën lojtari mund të vendosë 15 minuta kohë transmetimi, e dallon këtë model nga të tjerët.
Jetëgjatësia e baterisë së iPod nano 6G është 24 orë, por në praktikë punon për rreth 30 orë, që është një plus shumë i madh i modelit.
Kështu, avantazhet e Apple iPod nano 6G janë si më poshtë:
- pesha e lehtë dhe madhësia kompakte
- kapëse rrobash për veshjen e luajtësit në rroba
- marrës i shkëlqyeshëm i radios
- luajtësi mund të përdoret si një orë,
dhe të këqijat janë:
- ekran i vogël dhe cilësia e tij e diskutueshme
- ndërfaqja nuk është miqësore për përdoruesit
- është e pamundur të kontrollosh lojtarin " verbërisht "
- nuk e mbështet videon
- nëse nuk ka pajisje shtesë të jashtme, atëherë regjistruesi është i padobishëm
- vëllimi maksimal është i ulët.

Ngjyrat e modelit iPod Nano
Ngjyrat e modelit iPod Nano
Ngjyrat e modelit iPod Nano
Ngjyrat e modelit iPod Nano Ngjyrat e modelit iPod Nano Ngjyrat e modelit iPod NanoHome | Articles

December 6, 2022 16:34:21 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting