Ne kursejmë para kur blejmë një tharëse larëse

Çdo amvise në shtëpi duhet të ketë një makinë larëse dhe tharëse funksionale dhe të përshtatshme. Dyqanet në modë të pajisjeve shtëpiake ofrojnë një shumëllojshmëri të madhe të pajisjeve shtëpiake. Si të zgjidhni modelin e duhur të besueshëm dhe me cilësi të lartë të një makine larëse në mënyrë që të mund t'ju kënaqë me punën e saj pa probleme për shumë vite? Le të hedhim një vështrim në disa këshilla për zgjedhjen e një makine larëse.
Makinat larëse kanë ngarkesë vertikale dhe të përparme. Artikujt që blini në katalogun e rrobave tërheqëse dhe ariu do të duken si të reja edhe pasi të jenë ndotur rëndë pasi të laheni në një makinë.
Një makinë larëse vertikale e ngarkimit nuk mund të vendoset nën një countertop ose lavaman. Por plus është që ju nuk keni nevojë për një vend për të hapur çeljen. Gjatë punës, makina me ngarkesë vertikale nuk duhet të hapet, është e rrezikshme sepse uji me sapun mund të përfundojë në dysheme. Ju mund ta ndaloni makinën larëse me ngarkim përpara në çdo kohë. Një numër i madh i prodhuesve të pajisjeve shtëpiake prodhojnë makina me ngarkesë vertikale.
Makinat larëse me ngarkesë përpara ndryshojnë në thellësinë e daulles. Sot ka makina larëse me madhësi të plotë (50-60 cm), të mesme (41-43 cm) dhe të ngushta (30-35 cm). Makinat larëse, me madhësi të përshtatshme, kanë një ngarkesë maksimale prej 3.5 kg liri dhe një madhësi të vogël. Makinat larëse mesatare mund të lahen deri në 5 kg, në makineritë me madhësi të plotë mund të ngarkoni 6.5 kg në të njëjtën kohë, dhe në disa modele edhe 7 kg.
Nëse keni një familje të madhe dhe fëmijë të vegjël, një tharëse larëse me madhësi të plotë është më e mira për ju, në mënyrë që të lani të gjitha lavanderi që janë grumbulluar shumë kohë më parë me një lëvizje. E vetmja gjë që kësaj makine do t'i duhet shumë hapësirë.
Gjëja tjetër që i bën makinat larëse të ndryshme është rezervuari. Në makineritë moderne, daullet janë bërë prej çeliku inox, dhe rezervuari është bërë prej çeliku inox, çeliku të smaltuar, materiale të përbërë. Për sa i përket karakteristikave, rezervuarët e emaluar janë inferiorë ndaj atyre inoks. Kohët e fundit, polimaterialet janë përdorur për të bërë rezervuarë. Çdo kompani prodhuese ka një emër personal për materialin.

Ne kursejmë para kur blejmë një tharëse larëse
Ne kursejmë para kur blejmë një tharëse larëse
Ne kursejmë para kur blejmë një tharëse larëse
Ne kursejmë para kur blejmë një tharëse larëse Ne kursejmë para kur blejmë një tharëse larëse Ne kursejmë para kur blejmë një tharëse larëseHome | Articles

November 29, 2022 13:20:57 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting