Najprostraniji moderni bočni hladnjaci

Mnogi su vjerojatno čuli za bočne hladnjake. Ovaj se izraz koristi za rashladnu opremu koja ima zaokretna vrata slična onima koja se koriste u ormarima za namještaj. BOČNI HLADNJACI - višekomorni. Mogu imati dvije, tri ili više komora, koje se nalaze točno " jedna uz drugu ". Takav je raspored, naime na jednoj razini, izmišljen za najprikladniju upotrebu. Slažete se, hladnjak koji nije visok, ali istodobno širok, puno je prikladniji za upotrebu od visokog - vertikalni.
BOČNI HLADNJACI u pravilu se odlikuju mogućnošću neovisne regulacije temperature u svim komorama, unatoč činjenici da mogu biti jednokompresorski. Uređaji rade prisilnom cirkulacijom protoka zraka i opremljeni su posebnim zidovima koji se ne smrzavaju. U nekim se modelima mogu i samoodmrzavati. Bočni hladnjaci imaju dva do šest vrata.
Komore ljuljačkih hladnjaka funkcioniraju na takav način da se uvjeti za čuvanje hrane mogu nazvati optimalnim. Štoviše, stanje proizvoda nije ni najmanje važno. Mogu biti svježi i čuvati na temperaturama iznad nule, prehlađeni, zahtijevaju nultu temperaturu i smrznuti, što zahtijeva hladnu atmosferu do -18. Neki hladnjaci s bočne strane također su opremljeni uređajima koji jamče antibakterijsko liječenje.
Hladnjak uz bočnu stranu koji imate na zalihi ne zahtijeva ručno odmrzavanje, dugo odmrzavanje, ali istodobno će osigurati gotovo trenutno hlađenje tople hrane, kao i, ako je potrebno, brzo smrzavanje. Općenito, prestiž bočnih modela uglavnom ovisi o broju elemenata kojima su opremljeni. Na primjer, hladnjak koji se ljulja može se pohvaliti infracrvenim svjetiljkama, apsorberima mirisa, posebnim generatorima leda, dozatorima za izradu i prikladnim točenjem leda za jelo, hladnjacima vode koji se hrane izravno iz zatvorenih vrata itd. Osim toga, ovi moderni uređaji imaju elektroničku kontrolu, „ znaju kako “ provoditi samodijagnostiku, mogu sadržavati ugrađenu traku, video opremu, računalo i druge „ delicije “.
Govoreći o bočnim hladnjacima, s potpunim povjerenjem možemo reći da upravo takvi uređaji predstavljaju tehnologiju budućnosti čija je svrha pružiti udobnost i udobnost svom vlasniku.

Najprostraniji moderni bočni hladnjaci
Najprostraniji moderni bočni hladnjaci
Najprostraniji moderni bočni hladnjaci
Najprostraniji moderni bočni hladnjaci Najprostraniji moderni bočni hladnjaci Najprostraniji moderni bočni hladnjaciHome | Articles

December 3, 2022 18:59:26 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting