Najbolji usisavač među vršnjacima

Takvi usisavači mogu provoditi ne samo kemijsko čišćenje, već i mokro i prskati vlagu po sobi. Uz pomoć takvih usisavača možete očistiti ne samo pod, već i prozore, zavjese, pa čak i ukloniti blokade u kupaonici. Sakupljanje prolivene tekućine također je jednostavno. Otopina za čišćenje u takvim usisavačima izlazi pod pritiskom, koji će lako ući u sam temelj hrpe na tepihu. Poseban sastav deterdženta rješavaće svaku prljavštinu. Prljava voda se isisava uz pomoć ispuštenog zraka, a sama hrpa se rasteže, što tepihu daje nekadašnju ljepotu. Čak i najbolji usisavač za pranje ima i prednosti i nedostatke:
- takvi su usisavači puno teži od konvencionalnih;
- često im nedostaje funkcija navijanja čipke;
- kretanje s takvim usisavačima je puno teže;
- snaga usisavanja obično ne prelazi 300W;
Usisavači s tajfun sustavom rade na takav način da prašina, uz pomoć stvorenog protoka zraka, ostane u posebnom plastičnom sakupljaču prašine. Takvi usisavači zadržavaju do 96% prašine. Često su opremljeni ugljenom i drugim filtrima.
Takve moderne i visokokvalitetne usisavače u pravilu kupuju ljudi koji se sele u nove domove. Sretni vlasnici stanova u novogradnjama pokušavaju opremiti svoje domove najviše klase. Višenamjenski i snažni kućanski uređaji igraju značajnu ulogu u ugodnim životnim uvjetima.
Često duljina kabela uvelike utječe na iskoristivost. Standardna duljina je oko 6m. Također, trebali biste obratiti pažnju na to koliko je usisavač kompaktan, jer je puno više puta sklopljen. Dizajn i boja već su konačni kriteriji odabira.
Najbolji usisavač za čišćenje je onaj opremljen filtrima za vodu.
Ovi usisavači koriste četiri faze površinskog čišćenja:
1. Četiri potoka usmjerena jedan prema drugom tvore vodenu zavjesu. Koji uz pomoć vode zadržavaju prašinu.
2. Drugi filtar. Zadržava preostalu prašinu miješanjem zraka i vode.
3. Zadržava se prašina koja je već navlažena u prvoj i drugoj fazi, ali ne ona koja se već slegla, ali nastavlja se okretati u zračnim strujama. (Upravo taj filter treba ponekad oprati)
4. Čišćenje HEPA, antialergijsko, čisti od mikročestica i raznih bakterija. Ovaj filtar također treba očistiti.
Usisavači s aquafilterom također se koriste za skupljanje vode i čišćenje cijevi.

Najbolji usisavač među vršnjacima
Najbolji usisavač među vršnjacima
Najbolji usisavač među vršnjacima
Najbolji usisavač među vršnjacima Najbolji usisavač među vršnjacima Najbolji usisavač među vršnjacimaHome | Articles

November 28, 2022 03:07:59 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting