Najboljši sesalnik med sovrstniki

Takšni sesalniki lahko izvajajo ne samo kemično čiščenje, temveč tudi mokro in brizganje vlage po prostoru. S pomočjo takšnih sesalnikov lahko očistite ne samo tla, temveč tudi okna, zavese in celo odstranite blokade v kopalnici. Zbiranje razlite tekočine je prav tako enostavno. Čistilna raztopina v takih sesalcih pride ven pod pritiskom, ki bo zlahka vstopil v sam podstavek kupa na preprogi. Posebna detergentna sestava se bo spopadala z umazanijo. Umazana voda se s pomočjo izpuščenega zraka odsesa, kup pa se raztegne, kar preprogi da nekdanjo lepoto. Tudi najboljši pralni sesalnik ima tako prednosti kot slabosti:
- taki sesalniki so veliko težji od običajnih;
- pogosto nimajo funkcije navijanja čipk;
- gibanje s takimi sesalniki je veliko težje;
- moč sesanja običajno ne presega 300W;
Sesalniki s tajfunskim sistemom delujejo tako, da prah s pomočjo ustvarjenega zračnega toka ostane v posebnem plastičnem zbiralniku prahu. Takšni sesalniki zadržijo do 96% prahu. Pogosto so opremljeni z ogljem in drugimi filtri.
Takšne sodobne in kakovostne sesalnike praviloma kupujejo ljudje, ki se preselijo v nove domove. Srečni lastniki stanovanj v novogradnjah skušajo svoje domove opremiti v najvišjem razredu. Zlasti večnamenski in zmogljivi gospodinjski aparati igrajo pomembno vlogo v udobnih življenjskih pogojih.
Pogosto dolžina vrvice močno vpliva na uporabnost. Standardna dolžina je približno 6 m. Pazite tudi na to, kako kompakten je sesalnik, saj je zložen veliko več časa. Oblika in barva sta že končna merila za izbor.
Najboljši čistilni sesalnik je tisti, ki je opremljen z vodnimi filtri.
Ti čistilni sesalniki uporabljajo štiri stopnje površinskega čiščenja:
1. Štirje potoki, usmerjeni drug proti drugemu, tvorijo vodno zaveso. Ki s pomočjo vode zadržujejo prah.
2. Drugi filter. Zadrži preostali prah z mešanjem zraka in vode.
3. Zadrži se prah, ki se v prvi in ​​drugi stopnji že zmoči, vendar ne tisti, ki se je že polegel, ampak se še naprej vrti v zračnih tokovih. (Prav ta filter je treba včasih oprati)
4. Čiščenje HEPA, antialergijsko, čisti pred mikrodelci in različnimi bakterijami. Ta filter potrebuje tudi čiščenje.
Sesalniki z aquafilter se uporabljajo tudi za zbiranje vode in čiščenje cevi.

Najboljši sesalnik med sovrstniki
Najboljši sesalnik med sovrstniki
Najboljši sesalnik med sovrstniki
Najboljši sesalnik med sovrstniki Najboljši sesalnik med sovrstniki Najboljši sesalnik med sovrstnikiHome | Articles

December 6, 2022 16:15:09 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting