Načini hladilnika

Pri izbiri hladilnika je treba temeljiti na načinih, ki so v njem predvideni, pa tudi na vseh njegovih funkcionalnostih, ki so lahko koristne med delovanjem. Način " super zamrznitev " je koristen, če morate zamrzniti ogromno hrane. Toda ta način je potreben tudi za pripravo komore na postopek povečanja temperature. Ta način mora biti omogočen vnaprej. V nekaj urah lahko temperatura komore pade z -18 na -24 stopinj. Takoj, ko v komoro vstavimo večjo količino nezamrznjene hrane, njen temperaturni režim takoj naraste. Če se uporablja način " super zamrzovanja ", potem ta postopek za hrano ne bo strašljiv. Z njegovo pomočjo lahko poleti zamrznete veliko število jagodičja in sadja. Za izdelke je pomembno dejstvo prehoda temperaturne pregrade na ničelni meji. V primeru, da bo meja prehitena dovolj hitro, bodo izdelki tudi po zmrzovanju ohranili bolj naraven okus.
Ta lastnost je značilna ravno med uporabo načina " super zamrznitve ". V nasprotnem primeru bo hrana med zamrzovanjem izgubila naravni okus in s tem tudi hranila. Postopek zamrzovanja bo učinkovit, če hrano predhodno narežemo na majhne koščke. To bo hitro zamrznilo. Za zamrzovanje morate pripraviti posebne vrečke.
Predel hladilnika je lahko opremljen s super hladilnim načinom. Primerjamo jo z isto funkcijo " super zamrznitve ", ki jo najdemo v zamrzovalniku. Tu se temperaturni režim takoj ohladi na +2 stopinje. Postopek hlajenja bo potekal hitreje pri vseh predmetih, ki so bili pravkar postavljeni v hladilnik. Kot veste, je poleti temperatura izdelkov, ki so jih pravkar prinesli v sobo, precej visoka. Če jih takoj postavite v hladilnik, se temperatura v njem takoj dvigne.
In kot veste, povišanje temperature negativno vpliva na vse tiste, ki so že v njej. Način uporabe " Supercooling " lahko relativno hitro ohladi vse nove izdelke. In skupaj s tem bo zdrav režim poskrbel za tiste izdelke, ki so že v hladilniku.

Načini hladilnika
Načini hladilnika
Načini hladilnika
Načini hladilnika Načini hladilnika Načini hladilnikaHome | Articles

November 27, 2022 05:20:15 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting