Mosógépek az IFA-nál - 2012

Az 52. berlini Consumer Electronics Show számos eredeti mosógép modellt mutatott be.
A Bosch-Siemens konszern bemutatta a Siemens iQ800 mosó- és szárítógépeket. A modell egyik jellemzője a mosópor vagy mosószer automatikus adagolása, amelyet egy speciális tartályba helyeznek. Mosószeres teljes feltöltését legalább 20 mosásra tervezték. A gépet a helyéről és távolról is irányíthatja. Az i-Dos funkció automatikusan beállítja a mennyiséget a víz keménységétől, a szennyezettség mértékétől, a ruhanemű súlyától és még a szövet típusától függően. Ez kiküszöböli a háziasszonyok gyakori hibáját - túladagolást és túlzott habzást.
Miele egyedülálló gépet mutatott be. A panelen található szokásos gombok és kezelőszervek helyett csak egy gomb van. Be- vagy kikapcsolja a gépet. A gépet pedig a táblagépről vezérlik, amelynek segítségével kiválasztják és beállítják a mosási programot és a további funkciókat. A fejlesztők ilyen gépek sorozatgyártását tervezik, de ez egyelőre csak koncepció.
A Samsung szenzációk nélkül tette. Csak az Eco Bubble technológia továbbfejlesztett modelljeit mutatta be, amelyeket a modern fogyasztók már ismernek.

Mosógépek az IFA-nál - 2012
Mosógépek az IFA-nál - 2012
Mosógépek az IFA-nál - 2012
Mosógépek az IFA-nál - 2012 Mosógépek az IFA-nál - 2012 Mosógépek az IFA-nál - 2012Home | Articles

November 27, 2022 04:20:19 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting