Mosás és modern technológiák

Milyen port kell mosni? Milyen hőmérsékleten? Melyik mosógépet válasszuk? Ezek a kérdések minden ember számára relevánsak. Nemcsak a mosás minősége, hanem a mosott dolgok megjelenése is, amelyet a modern mosószerek és a magas hőmérséklet negatívan befolyásolnak, különösen sértő, ha a márkás drága ruhák használhatatlanná válnak.
Gyengéd mosakodás. Ez egyáltalán megtörténik?
Melyik mosási ciklust kell választania, hogy ruhája újszerű legyen? Újabban buborékgépek jelentek meg a háztartási gépek piacán. Melyik mosógép jobb - hagyományos gép vagy légbuborékos mosógép? Az alábbi információk lehetőséget adnak arra, hogy maga válaszoljon erre a kérdésre.
A légbuborékos mosógép által nyújtott fő előnyök:
csatlakozik a központi vízellátáshoz, az egyik hideg víz, a másik a forró víz bemenetéhez (mindegyik darab adapterkészletet tartalmaz);
az idő racionális felhasználása, a leghosszabb ciklus legfeljebb egy órán át tart, míg az eredmény kiváló;
a villamos energia gazdaságos felhasználása;
A buborékok létrehozása mellett a pulzátor által létrehozott vízáramlások energiáját is felhasználják, ennek eredményeként a folyadék jobban összekeveredik, és a szennyeződés intenzívebben távozik a szövetből;
nagy mosási mennyiség, nem korlátozva 5 kg száraz ruhára, egyes modellek akár 10 kg-ot is elférnek;
van egy késleltetett indítás funkció;
optimális porfogyasztás (légbuborék-generátor használatakor a dolgokat minimális mennyiségű mosószerrel mossák);
a tárgyak egymáshoz és a tartály testéhez való súrlódásának jelentős csökkenése hozzájárul a ruhák vonzó megjelenésének megőrzéséhez az ismételt mosások során;
Miből áll egy légbuborékos mosógép?
A fő elem, amely megkülönbözteti az ilyen gépet a többitől, a gép alján elhelyezkedő buborékgenerátor, amely levegőt vesz fel és buborékárammá alakítja. A következő fontos elem egy pulzátor, egy olyan elem, amelynek pengéi aszimmetrikus vízáramokat hoznak létre, amelyek megakadályozzák az állóvízzel rendelkező zónák kialakulását. A további részletek az automatikus mosógépek legtöbb típusában alapfelszereltség: a fedelet reteszelő mechanizmus, adalék adagoló és a finom bolyhokat, szövetszálakat és szöszöket összegyűjtő szűrő.
Mire érdemes figyelni?
Hogyan állapítható meg, melyik mosógép jobb? A modellek legfontosabb paraméterei: kapacitás, funkcionalitás, megbízhatóság. Különös figyelmet kell fordítani a háztartási készülékek tartályára, amelyek egy légbuborékos gépben kidudorodások és mélyedések jelenlétével különböznek a megszokottól, ami egy mosódeszka hatását eredményezi - ez javítja a mosás minőségét, hozzájárul a gyorsabb eltávolításhoz piszoktól. A tartályt védeni kell a korróziótól, ez az elem egyes gépekben kerámia bevonattal rendelkezhet, amely nem engedi a statikus elektromosság kialakulását, és a baktériumokat is elpusztítja.
A légbuborékos gépeknek is vannak hátrányai, kevés van belőlük:
a fogyasztók bizalma hiánya irántuk;
Az ilyen berendezések karbantartása nem eléggé fejlett, de a közeljövőben ez a probléma megszűnik.
Általánosságban elmondható, hogy a légbuborékgépek használatának tapasztalatai pozitívak, különösen nagy családok, allergiában szenvedők számára kedveznek (mivel minimális kémiai anyagot használnak, egyesek ilyen gépekben mosnak szappanos dióval).

Mosás és modern technológiák
Mosás és modern technológiák
Mosás és modern technológiák
Mosás és modern technológiák Mosás és modern technológiák Mosás és modern technológiákHome | Articles

December 3, 2022 07:50:49 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting