Moduri de frigider

Atunci când alegeți un frigider, este necesar să vă bazați pe modurile prevăzute în acesta, precum și pe toate funcționalitățile sale care pot fi utile în timpul funcționării. Modul „ super îngheț ” este util dacă trebuie să congelați o cantitate uriașă de alimente. Dar acest mod este necesar și pentru a pregăti camera pentru procesul de creștere a temperaturii. Acest mod trebuie activat în prealabil. În câteva ore, temperatura camerei poate scădea de la -18 la -24 grade. De îndată ce o cantitate mare de alimente necongelate este plasată în cameră, regimul său de temperatură crește imediat. Dacă se folosește modul „ super congelare ”, atunci acest proces nu va fi înfricoșător pentru alimente. Cu ajutorul acestuia, puteți îngheța un număr mare de fructe de padure și fructe vara. Pentru produse, este importantă trecerea barierei de temperatură la limita zero. În cazul în care granița este trecută suficient de repede, produsele vor păstra un gust mai natural chiar și după îngheț.
Această caracteristică este inerentă tocmai în timpul utilizării modului „ super îngheț ”. În caz contrar, mâncarea își va pierde gustul natural în timpul congelării și, odată cu aceasta, nutrienții. Procesul de congelare va fi eficient dacă mâncarea este tăiată în bucăți mici în prealabil. Acest lucru va îngheța rapid. Pentru congelare, trebuie să pregătiți pungi speciale.
Compartimentul frigider poate fi echipat cu un mod de super răcire. Poate fi comparat cu aceeași funcție de „ super îngheț ” găsită în congelator. Aici, regimul de temperatură este răcit instantaneu la +2 grade. Procesul de refrigerare va merge mai repede pentru toate articolele care tocmai au fost plasate în frigider. După cum știți, vara, temperatura produselor care tocmai au fost aduse în cameră este destul de ridicată. Dacă sunt introduse imediat în frigider, temperatura din interiorul acestuia va crește instantaneu.
Și, după cum știți, o creștere a temperaturii are un efect negativ asupra tuturor celor care sunt deja în interiorul ei. Modul de aplicare „ Supercooling ” poate fi răcit relativ rapid toate noile produse. Și odată cu aceasta, regimul sănătos se va ocupa de acele produse care sunt deja în frigider.

Moduri de frigider
Moduri de frigider
Moduri de frigider
Moduri de frigider Moduri de frigider Moduri de frigiderHome | Articles

December 3, 2022 17:25:41 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting