Moderne perilice za mjehuriće za ugodno pranje

Perilice za mjehuriće relativno su nova vrsta " mehaničke perilice " koja tek sada postaje popularna. Načelo rada takvih strojeva temelji se na sposobnosti mjehurića zraka da stvaraju efekt vrenja čak i u hladnoj vodi.
Glavna prednost stroja za mjehuriće je visoka učinkovitost. Konvencionalna bubnjasta " perilica " troši 10 puta više električne energije od one koja ima mjehuriće zraka! Stroj ekonomično troši ne samo električnu energiju, već i prah. To je olakšano velikom aktivnošću mjehurića zraka, što omogućava prahu za pranje da se brzo otopi u vodi.
Važan je i pažljiv odnos jedinice prema opranoj odjeći. Stroj za mjehuriće pruža polovinu skupljanja tkanine i sedam puta manje štete od najboljeg kemijskog čišćenja. Ovaj je učinak uzrokovan činjenicom da mjehurići zraka smanjuju trenje rublja o stijenke spremnika.
Osim toga, mjehurić strojevi za pranje značajno štedi vrijeme - „ dugo igrati ” oprati ih zadnji ne duže od jednog sata.
Glavni element takve perilice rublja je generator mjehurića, koji je mlaznica koja osigurava usmjereni protok mjehurića zraka. Osim toga, stroj je opremljen pulsatorom, koji stvara vrtloge protoka u spremniku, što omogućuje bolje uklanjanje nečistoća.
Strojevi za pranje mjehurića prilično su prostrani - neki modeli mogu ubaciti do 10 kilograma rublja.
Kako bi poboljšali kvalitetu pranja, strojevi su opremljeni hvatačem dlačica, vlakana i dlačica.
Spremnik perilice za mjehuriće presvučen je titanom, što u potpunosti uklanja mogućnost hrđe. Posebna keramička prevlaka djeluje kao antistatičko sredstvo, omekšava rublje i rješava se patogenih bakterija.
Kao i njihove tradicionalne " velike sestre ", i perilice za mjehuriće opremljene su dozatorima s aditivima, kao i elektroničkim vagama i imaju mogućnost odabira načina pranja ovisno o vrsti tkanine. Dostupno u modelima s gornjim i prednjim utovarom.

Moderne perilice za mjehuriće za ugodno pranje
Moderne perilice za mjehuriće za ugodno pranje
Moderne perilice za mjehuriće za ugodno pranje
Moderne perilice za mjehuriće za ugodno pranje Moderne perilice za mjehuriće za ugodno pranje Moderne perilice za mjehuriće za ugodno pranjeHome | Articles

November 28, 2022 17:14:37 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting