Modern buborékmosó gépek a kényelmes mosáshoz

A buborékos mosógépek egy viszonylag új típusú " mechanikus alátétek ", amelyek csak most válnak népszerűvé. Az ilyen gépek működési elve azon alapszik, hogy a légbuborékok még hideg vízben is forraló hatást keltenek.
A buborékgép fő előnye a magas hatékonyság. A hagyományos dob „ alátét ” tízszer több áramot fogyaszt, mint egy légbuborékos! A gép gazdaságosan fogyaszt nemcsak áramot, hanem port is. Ezt elősegíti a légbuborékok magas aktivitása, amely lehetővé teszi a mosópor gyors feloldódását vízben.
Fontos az egység gondos hozzáállása a mosott ruhákhoz is. A buborékgép a szövet zsugorodásának felét és hétszer kisebb sérülést biztosít, mint a legjobb vegytisztítás. Ezt a hatást az okozza, hogy a légbuborékok csökkentik a ruhanemű súrlódását a tartály falaihoz képest.
Ezenkívül a buborékos mosógépek jelentősen időt takarítanak meg - a " hosszú játék " mosás nem tart tovább egy óránál.
Az ilyen mosógép fő eleme egy buborékgenerátor, amely egy fúvóka, amely a légbuborékok irányított áramlását biztosítja. Ezen kívül a gép pulzátorral van felszerelve, amely áramlásörvényeket hoz létre a tartályban, amelyek lehetővé teszik a szennyeződések jobb megszabadulását.
A buborékos mosógépek meglehetősen tágasak - egyes modellek akár 10 kilogrammos ruhaneműt is be tudnak tölteni.
A mosás minőségének javítása érdekében a gépeket szösz-, szál- és szöszfogóval látták el.
A buborékmosó tartálya titánnal van bevonva, ami teljesen kiküszöböli a rozsda lehetőségét. A speciális kerámia bevonat antisztatikus szerként működik, lágyítja a ruhaneműt és megszabadul a kórokozó baktériumoktól.
A hagyományos „ nagy nővérekhez ” hasonlóan a buborékos mosógépek adalék adagolókkal, valamint elektronikus mérlegekkel vannak felszerelve, és képesek a szövet típusától függően kiválasztani a mosási módot. Elérhető felső és előre rakható modellekben.

Modern buborékmosó gépek a kényelmes mosáshoz
Modern buborékmosó gépek a kényelmes mosáshoz
Modern buborékmosó gépek a kényelmes mosáshoz
Modern buborékmosó gépek a kényelmes mosáshoz Modern buborékmosó gépek a kényelmes mosáshoz Modern buborékmosó gépek a kényelmes mosáshozHome | Articles

December 5, 2022 04:00:58 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting