Moderan revolucionarni iPod touch uređaj

IPod touch playeri su oduvijek bili vrlo popularni kod kupaca. Apple, kako bi održao ovu povećanu potražnju, godišnje objavljuje nove modele takvih proizvoda.

Ipod touch plejer povoljno se uspoređuje s drugim modelima, zbog svog praktičnog dizajna i odgovarajućih dimenzija. Savršen je za odredišta koja uključuju slušanje muzike. Dizajnerske karakteristike ipod touch playera temelje se na vještoj kombinaciji kućišta koja ima izduženi oblik, mali dodirni ekran i dodirni točak. Upravo je ovaj dizajn, uprkos izdanju novih modela, ostao nepromijenjen.

Ako razmotrimo kompanijske proizvode novog uzorka, možemo vidjeti da su se oblik i dizajn ipod touch playera, tako voljeni od svih, drastično promijenili. Sada kupci mogu kupiti modele u kojima će oblik podsjećati na kvadrat, neće biti kotača, jer ga je zamijenio dodirni ekran. Umesto čudnog dizajna koji je bio svojstven ipod touch playerima, sada možete videti Ios ikone koje su sada vrlo popularne.

Ako razmotrimo ipod touch player s obzirom na njegovu funkcionalnost, može se primijetiti da on ne omogućava mogućnost instalacije bilo kakvih dodatnih programa osim onih koji su već dostupni u njemu. Takođe, ne postoji način da uklonite upravljački softver. Također, vlasnici novih modela neće samo moći snimati video putem playera, već će ga i gledati. Ako uzmemo u obzir da je bilo koja dodatna funkcija na uređaju pored njegove glavne svrhe, odnosno slušanje glazbe, vrijedno je reći da ona omogućava gledanje slika. Takođe u uređaju možete izračunati pređenu razdaljinu tokom treninga na trkačkoj stazi zbog prisustva posebne aplikacije koja se zove "Fitness".

Plejer ima mogućnost slušanja radijskih stanica, ali nema diktafona. Radi jednostavnije upotrebe, na poleđini kućišta nalazi se poseban isječak na kojem možete pričvrstiti uređaj za odjeću.

Moderan revolucionarni iPod touch uređaj
Moderan revolucionarni iPod touch uređaj
Moderan revolucionarni iPod touch uređaj
Moderan revolucionarni iPod touch uređaj Moderan revolucionarni iPod touch uređaj Moderan revolucionarni iPod touch uređajHome | Articles

November 28, 2022 03:03:30 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting