Mirosuri împotriva frigiderului

Cel mai adesea, un frigider pentru noi este întruchiparea curățeniei și prospețimii, deoarece ar fi pur și simplu o prostie să depozitați mâncarea în alte condiții. Totuși, se întâmplă ca, în unele cazuri, să înceapă să miroasă departe de a fi proaspăt ... Așa-numitul „ miros de frigider ” este cunoscut de mulți, dar nu toată lumea știe cum să se descurce corect cu el. Însă un astfel de chihlimbar nu este doar neplăcut, ci și strică fără speranță gustul multor feluri de mâncare, cu excepția cazului în care le împachetați în pungi etanșe, pentru care uneori nu există dorință și cel mai adesea nu este suficient timp. Iată câteva sfaturi simple, dar puternice, pentru a vă ajuta să luptați împotriva mirosurilor frigiderului.
Cu toate acestea, există mai multe modalități de a ajuta la eliminarea mirosului din frigider.
1. Mai întâi, eliberăm rafturile frigiderului de alimente și le ștergem bine cu următorii compuși: soluție de sodă, soluție de amoniac sau oțet, pastă de dinți aplicată pe un burete;
2. Aerisiți și uscați frigiderul.
3. Puneți un fel de absorbant: o crustă de pâine veche (sau câteva felii dacă mirosul este prea persistent), un măr tăiat, bucăți de cartofi crude, boabe de cafea măcinate într-un castron deschis, coajă de citrice, un pachet deschis de sifon.
După cum puteți vedea, modalitățile de a elimina mirosurile frigiderului sunt destul de simple. Nu uitați să dezghețați și să spălați-l de două ori pe an folosind metodele indicate mai sus și păstrați alimentele sub capac în recipiente fabricate numai din materiale de înaltă calitate.

Mirosuri împotriva frigiderului
Mirosuri împotriva frigiderului
Mirosuri împotriva frigiderului
Mirosuri împotriva frigiderului Mirosuri împotriva frigiderului Mirosuri împotriva frigideruluiHome | Articles

November 28, 2022 03:13:15 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting