Mini frigidere

Cererea de frigidere mici crește în fiecare zi. Cel mai adesea sunt folosite în birouri, hoteluri, complexe de divertisment, secții de spital cu un confort sporit. Principalul confort este că ocupă puțin spațiu, multe modele au un design care le permite să fie plasate într-un birou sau cameră. Un frigider îngust în țară sau în orice altă locuință temporară este, de asemenea, adecvat.
Astfel de aparate de uz casnic pot fi portabile sau staționare, unele modele sunt încorporate într-un bar sau mobilier. După tipul de răcire, un frigider mic poate fi de absorbție, termoelectric sau de compresie. La instalarea aparatelor încorporate, este important ca elemente precum un condensator (răcire prin compresie), un schimbător de căldură (metoda de absorbție) sau plăcile cu componente termice să poată fi răcite.
Se utilizează un evaporator pentru răcirea spațiului intern, fiecare mini-frigider cu o singură cameră are o tavă sub vaporizator, datorită căruia se reglează și regimul de temperatură din congelator, situat de obicei în partea superioară a carcasei. Evaporatorul servește și ca recipient pentru compartimentul congelatorului. Pentru plasarea într-un birou, va fi optim un mic frigider cu un volum de cel mult 85 cm, care poate fi așezat chiar sub o masă.
Nivel de zgomot
Unele modele de frigidere cu compresie au un nivel de zgomot redus. Un sunet mai slab în timpul funcționării este creat de dispozitivele de absorbție, deoarece acestea nu au compresor și părți care se mișcă. Cele mai silențioase, probabil, frigidere termoelectrice, în care nu există compresoare, nu există conducte de agent frigorific sau piese în mișcare. Frigiderele termoelectrice sunt împărțite în două clase, prima este utilizată în interior, iar cealaltă este portabilă, poate fi utilizată oriunde. Frigiderele destinate utilizării în transport pot avea elemente de fixare speciale, cu ajutorul cărora sunt așezate pe corpul mașinilor, autobuzelor, trenurilor sau vehiculelor plutitoare.
Cum să alegi un mini frigider?
Cele mai convenabile sunt frigiderele termoelectrice, dar costul lor este cu un ordin de mărime mai mare decât cele izoterme (recipiente cu izolație termică, unde bateriile sunt răcite în avans), această tehnică păstrează o temperatură scăzută mai mult timp. Cele mai puternice sunt modelele cu electro-gaz și modelele de compresie, sunt probabil cele mai scumpe, dar au un comutator de temperatură.
Alegând un mini-frigider portabil, în primul rând, ar trebui să decideți asupra cerințelor pentru acesta. Deci, produsele legate de tipul izoterm sunt un recipient cu izolație termică (de obicei polistiren), care este răcit prin acumulatori de frig speciali (pre-congelați în congelatorul unui frigider de uz casnic).

Mini frigidere
Mini frigidere
Mini frigidere
Mini frigidere Mini frigidere Mini frigidereHome | Articles

December 2, 2022 02:27:58 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting