Milyen előnyökkel jár a Vyatka automata mosógép

A Vyatka automata mosógép hideg és meleg vízellátó hálózatokon működik, automatikus mosáshoz, az összes termék öblítéséhez és fonásához különféle típusú szövetekből készült. A mosógépnek van egy elöltöltős mosógépe. A VYATKA-AUTOMAT gépek három módosításának gyártását tervezik:
• 12 munkaprogrammal: 6 vastag szövethez és 6 vékony szövethez;
• 14 munkaprogrammal: 7 vastag szövethez és 7 könnyűhez;
• 16 gyári programmal: 8 a nehézsúlyú szövetekhez és 8 a finom- és pamutszövetekhez.
A Vyatka automata mosógép azonnali választási lehetőséget biztosít a mosási módhoz, a szintetikus mosószerek (a LOTOS automatikus porok, az ERA az automatikus gépekhez stb.) Segítségével.
A programokat a vezérlőgombbal és a gép elején található speciális nyomógombokkal lehet beállítani. A Vyatka védett az összegyűlt víz túlfolyásától. A gép hidraulikus szűrővel van felszerelve, amely megtartja a nagy idegen testeket. Ennek a szűrőnek a fedele és a gép teste összekapcsolódik hermetikusan, és ellenáll egy hatalmas, 9,4 kPa nyomásfejnek.
A gép kialakításának köszönhetően a folyadék teljes mértékben elvezet a sztirol tartályból: a hidraulikus rendszerben megengedett megmaradt víz körülbelül 500 ml.
A mosás, az öblítés, a termékek centrifugálásának minden folyamata, valamint a programok és a mosószeroldatok hőmérsékletének szabályozása teljesen automatikusan történik. Mosoda és mosószerek betöltése, program beállítása, a gép bekapcsolása és a tiszta ruhanemű mosása után történő kirakása csak manuálisan történhet.
A gép karosszériája kiváló minőségű acéllemezből készül, és bélyegzett alkatrészekből áll, amelyeket lézeres hegesztéssel kötnek össze. A tok felülről fedéllel van lezárva, amelyet csavarokkal rögzítenek. A gép karosszériája fehérre van festve. A karosszéria belsejében van egy dobhajtású elektromos motorral ellátott tartály. A tartály két nagy hengeres rugón van felfüggesztve, amelyek a fő tartóelem ütközőihez vannak rögzítve. A mosóoldat fűtését és hőmérsékletének szabályozását elektromos fűtőberendezés és hőmérséklet-érzékelők segítségével végezzük.

Milyen előnyökkel jár a Vyatka automata mosógép
Milyen előnyökkel jár a Vyatka automata mosógép
Milyen előnyökkel jár a Vyatka automata mosógép
Milyen előnyökkel jár a Vyatka automata mosógép Milyen előnyökkel jár a Vyatka automata mosógép Milyen előnyökkel jár a Vyatka automata mosógépHome | Articles

December 5, 2022 02:21:30 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting