Mile hladnjaci jedinstvenog dizajna njemačkog proizvođača

Miele je 2008. godine pred svojim kupcima ponudio novu obitelj solo hladnjaka K10000. Miles zamrzivači i hladnjaci ove serije zadovoljni su svojom naprednom funkcionalnošću širokim izborom dodatnih opcija i poboljšanim dizajnom. Stoga, pod nazivom Mile hladnjaci, mislimo ne samo na lijep izgled, već i na odgovarajuće pametno punjenje.

Od intelektualnog „punjenja“ moguće je razlikovati: DynaCool operativne rashladne sisteme koji vam omogućavaju da brzo ohladite impresivnu količinu odredbi; ergonomske PerfectFresh kamere koje skladište zalihe voća i povrća dvostruko duže od standardnih rashladnih odjeljaka; unutarnji generator leda koji vlasniku hladnjaka Mile u roku od 60 minuta može isporučiti više od 1 kg mrazne svježine; poseban Soft Close zatvor, koji kontrolira tijesnu postavku vrata hladnjaka; „Pametni“ ekran koji kontroliše temperaturu radne komore, itd.

Savršenstvo u svakom detalju je oko Mile hladnjaka. Na primjer, DynaCool ne samo da brzo snižava temperaturu opterećenih proizvoda, već i održava ravnomjerno ravnomjerne temperaturne grafikone u unutrašnjosti hladnjaka. Modificirane PerfectFresh kutije se lako šire u cjelini, što je omogućeno uvođenjem teleskopskih šina u model K10000. Ugrađeni displej "vlasniku" hladnjaka Milya "prikazuje" ne samo brojeve u stepeni Celzijusa, već će pomoći u određivanju vremena za zamenu karbonskog filtera ActiveAirClean, koji je odgovoran za uklanjanje "čudnih" mirisa u komori.

Od neobičnih dizajnerskih rješenja: novi Mile hladnjaci ugodno će iznenaditi policama VarioBord smještenih direktno na vratima „rashladne jedinice“. Svijetla estetika metalnih okvira u kombinaciji s prozirnim plastičnim odjeljcima odmah privlači pažnju. I kupac odmah razumije: Mile hladnjak je moderan, praktičan i pouzdan!

Miele programeri nisu zaboravili voditi brigu o okolnoj prirodi. Svi hladnjaci iz serije K10000 odlikuju se ekonomičnim razredima potrošnje energije: A +++, A ++ i A. Najnoviji modeli hladnjaka iz Mile A +++ dnevno troše nešto više od 6 kW / h. Ali prije 7 godina, komora za zamrzavanje sličnog hladnjaka zapremine 150 litara zahtijeva 9,6 kW / h. Općenito, napredak je evidentan, a serija K10000 dobro je rješenje za štedljive vlasnike! Želim vam lijepu kupovinu!

Mile hladnjaci jedinstvenog dizajna njemačkog proizvođača
Mile hladnjaci jedinstvenog dizajna njemačkog proizvođača
Mile hladnjaci jedinstvenog dizajna njemačkog proizvođača
Mile hladnjaci jedinstvenog dizajna njemačkog proizvođača Mile hladnjaci jedinstvenog dizajna njemačkog proizvođača Mile hladnjaci jedinstvenog dizajna njemačkog proizvođačaHome | Articles

November 27, 2022 03:42:50 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting