Mikor válasszon LCD TV-t

Amikor eljön a tudatos döntés meghozatalának fényes pillanata a régi tévé cseréjéről, azonnal felmerül a kérdés, hogy mi legyen új? Válasszam egy bevált képernyőidőt az "LCD" -n , vagy jobb, ha halmozott " plazmát " vásárolok ? hasznossá válik az egyes opciók előnyeinek és problémakörének objektív megértése annak érdekében, hogy a lehető legjobban megválasszák az LCD TV-t vagy bármely más tévét.
A képernyő működése CRT-n ismert. A sugárcsövön áthaladó elektronok kiütötték a fotonokat. A képernyő minden kiemelt pontja más-más színt kap a piros, kék és zöld árnyalatok keveredése miatt. Az összes pont együttes tevékenysége értelmes képet hoz létre a képernyőn. A képernyő villogásának arányának normálnak kell lennie - képkocka / másodperc. A CRT TV-nek a következő fő hátrányai vannak:
- dimenziós eszköz;
- elektromágneses sugárzással ártalmas az egészségre;
- a képernyő képe villoghat.
Az LCD TV választását beárnyékolhatják ezek az információk. Ezenkívül előfordulhat, hogy az LCD TV nem olyan fényes, kontrasztos, mint a plazma. Legyen kisebb a látószöge.
Mi lehet kellemesebb egy estét eltölteni a lelki társad társaságában, filmeket nézni egy nagy LCD TV-n, és egy puha és kényelmes olasz kanapén ülni. Az Elite stílusú olasz bútorok megbízható szállítója segít kiválasztani és vásárolni egy jó kanapét a hálószobához.
A plazmaképernyőn nincs villódzás vagy sugárzás, ami biztonságosabb az emberi test számára. De az LCD TV sokkal kevesebb áramot fogyaszt. A tévékészülék megválasztása a készülék költségén is alapulhat. Ebben az esetben azonnal körvonalaznia kell a képernyő átlójának méretével kapcsolatos preferenciáit. Ha a vásárlás célja egy nagy széles televízió, akkor jövedelmezőbb plazmát és kis átlósan LCD-t vásárolni.
A plazmaképernyő jelentős hátránya a kiégése, amelynek eredményeként a plazma kevesebb évig tart az LCD TV-hez képest. Utóbbinál sokkal alacsonyabb a készülék üzemi hőmérséklete, és a pixelek kiosztása nem ijesztő számukra.
Rendkívül nehéz egyértelműen előnyben részesíteni egy adott technológiát, és konkrétan választani a tévét. Érdemes emlékezni az alacsonyabb árak irányába mutató általános tendenciára, valamint arra, hogy a teljes eszközkészletet meg kell kutatni.

Mikor válasszon LCD TV-t
Mikor válasszon LCD TV-t
Mikor válasszon LCD TV-t
Mikor válasszon LCD TV-t Mikor válasszon LCD TV-t Mikor válasszon LCD TV-tHome | Articles

December 3, 2022 16:48:26 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting