Miben különböznek az amerikai hűtőszekrények az európai modellektől

Az amerikai hűtőszekrények olyan hűtőszekrények, amelyekben a szokásos kamrák (hűtőszekrény és fagyasztó) egymás mellett helyezkednek el, ebben az esetben ezek a hűtőszekrények összességében nagyobbak, két ajtóval rendelkeznek egymástól jobbra és balra. Az amerikai hűtőszekrények a NoFrost rendszerrel is fel vannak szerelve (ez a rendszer elkerüli a jég felhalmozódását a hagyományos hűtőszekrényben, az étel fagyfelhalmozódását, és kizárja az élelmiszerek egymásba fagyásának lehetőségét). És ha szükséges, ezekbe a hűtőszekrényekbe minibár is beépíthető, ami kényelmes, mert speciális, csuklós ajtóval van ellátva, és ahhoz, hogy italokat vagy ételeket vegyen belőle, egyáltalán nem szükséges kinyitni a hűtőszekrényt. További lámpák is beépíthetők a belső tér jobb megvilágításához.
Az ilyen típusú hűtőszekrények előnyei a könnyű használat, a stílusos kialakítás, az energiatakarékosság, a kiolvasztás szükségessége, valamint a különféle kiegészítő funkciók. A hűtőszekrény számos modellje rozsdamentes acélból készül, ami lehetővé teszi a " piacképes " megjelenés megtartását a szokásosnál jóval hosszabb ideig. Az amerikai hűtőszekrény nagyon tágas, minimális térfogata 400 liter. A hűtőszekrény figyelemre méltó tulajdonsága, hogy szabályozhatja a hűtési hőmérsékletet az egyik kamrában, és ha a hűtőszekrény modell külön helyet foglal el az ajtókban italok hűtésére, akkor ott beállíthatja a hőmérsékletet, alacsonyabb, mint a hűtőszekrényben.
Néhány amerikai hűtőszekrény jégkocka vagy jégkocka rendszerrel rendelkezik az italok hűtésére. Fontos, hogy amikor az ajtó nyitva van, vagy nincs szorosan becsukva, a hűtőszekrény jelzi, hogy csukja be, ez egy nagyon kényelmes funkció, amely segít elkerülni a meleg levegő behatolását a hűtőszekrénybe és annak felmelegedését. Egyes modellek pedig a polcok magasságának beállításának funkciójával vannak ellátva, így a hűtőszekrénybe különféle palackozott italok vagy élelmiszer-tartályok férhetnek el.

Miben különböznek az amerikai hűtőszekrények az európai modellektől
Miben különböznek az amerikai hűtőszekrények az európai modellektől
Miben különböznek az amerikai hűtőszekrények az európai modellektől
Miben különböznek az amerikai hűtőszekrények az európai modellektől Miben különböznek az amerikai hűtőszekrények az európai modellektől Miben különböznek az amerikai hűtőszekrények az európai modellektőlHome | Articles

November 28, 2022 17:55:47 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting