Miért válassza a DVB-T szolgáltatást

A megbízható vételű, átfedő területekkel rendelkező telecentrumok működése egy frekvencián teljesen hiányzik az ATSC-ből, és a DVB-T szabványban ajánlott használni. Ez tönkreteszi a frekvenciatervezés szokásos koncepcióját, szükségtelenné teszi a magas antennaszerkezetek felépítését, 6-7-szeresére csökkenti az adók számát, és lehetővé teszi az adóteljesítmény további 25-30% -os csökkentését.
A többszörös visszaverődéssel szembeni ellenállást a fő és a visszavert jel egyenlősége esetén a DVB-T szabvány biztosítja, és az ATSC-ben teljesen hiányzik (a visszavert jel szintje kevesebb, mint 15 dB).
A DVB-T szabvány nem követeli meg a meglévő analóg TV-programok elhagyását, mivel magas szintű biztonságot nyújt az analóg TV-vel szemben. Az ATSC szabvány kisebb biztonsága, még NTSC bevágási szűrőkkel is, egy teljes digitális átállási program elfogadására kényszerítette az Egyesült Államok kormányát.
A DVB-T szabvány sávszélessége minden országhoz teljes mértékben alkalmazkodik, és ATSC-ben rögzített (csak 6 MHz).
A bitsebesség a DVB-T szabványban 5 és 32 Mb / s között mozog, és ATSC-ben rögzített (19,3 Mbps).
A DVB-T szabvány támogatja az ATSC-t, a HDTV-t és a Dolby AC-3-t.
A tényleges adóteljesítmény például Londonban kevesebb, mint 10 kW, és megbízható vételt biztosít a DVB-T szabványnak 114 km-es sugarú körzetben, míg New Yorkban egy 350 kW-os adó nem nyújt 100% -os vételt még egy körzetben sem 10 km-re.
A beltéri antennával vagy hordozható tévével történő vétel nem okoz problémát a DVB-T szabványban, az ATSC szabványban a legtöbb esetben lehetetlen.
A DVB-T szabvány paraméterei jól adaptálhatók a városfejlesztéshez. Van egy választási lehetőség: a továbbított tévéműsorok számának fokozatos növelésével, amikor bizonytalansági zónák jelennek meg, döntse el, hogy jövedelmezőbb-e javítani a házak kábelezését vagy korlátozni az elért programok számát.
A DVB-T szabvány lehetővé teszi a hagyományos, elavult antennaelosztó berendezések használatát, mindenféle módosítás nélkül, míg az ATSC-ben keskeny sugarú TV antennákat kell használni, amelyek képesek beállítani (motor segítségével), ami nem garantálja a megbízható vételt .

Miért válassza a DVB-T szolgáltatást
Miért válassza a DVB-T szolgáltatást
Miért válassza a DVB-T szolgáltatást
Miért válassza a DVB-T szolgáltatást Miért válassza a DVB-T szolgáltatást Miért válassza a DVB-T szolgáltatástHome | Articles

December 3, 2022 17:12:01 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting