Mennyibe kerül a tulajdonosnak az árnyékoló cseréje a mosógépben

Ha a mosógép leállítja a víz melegítését mosás közben, akkor a probléma valószínűleg a fűtőelem - a fűtőelem - meghibásodásában rejlik. A meghibásodás oka általában a fűtőelemen lévő vízkő vagy szennyeződés lerakódása. Rontják a hőátadást, aminek következtében a fűtőelem tekercs kiég. Ebben az esetben ki kell cserélnie a mosógép fűtőelemét.
Az automata mosógépek fűtőeleme a tartály aljára van telepítve, mivel működés közben vízbe kell meríteni. Ha a tartály hátulján található, akkor a mosógép fűtőelemének cseréje azzal kezdődik, hogy leválasztja az elektromos hálózatról és eltávolítja a hátsó fedelet. Ehhez le kell csavarni a csavarokat. A fűtőelem az elektromos motor vagy a dobtárcsa alatt helyezkedik el. A mosógép fűtőelemének cseréje érdekében vegye le a hajtószíjat. Ezután két tápvezetéket és egy földelő vezetéket el kell távolítani a fűtőelem kivezetéseiről, valamint a csatlakozót a hőmérséklet-érzékelőről is, ha van ilyen a fűtőelemen. Ezt követően meg kell lazítani a központi csavar anyáját, be kell tolni a csavart, és két lapos csavarhúzóval el kell távolítani a fűtőelemet. Egy réteg vízkő vagy más lerakódás megnehezíti a mosógép fűtőelemének cseréjét. A tartály károsodásának elkerülése érdekében nagyon óvatosan vegye le a fűtőelemet a gép karosszériájáról. Ezután a lyukán keresztül el kell távolítania a szennyeződés és a vízkő maradványait.
Célszerű új fűtőelemet választani a telepítéshez ugyanattól a vállalattól, vagy a tömítőgumi méretétől kell vezérelni. Meg kell egyezniük. Új mosógépben lévő fűtőelem fordított sorrendben történik.
A mosógép fűtőelemének cseréje után meg kell kezdeni annak ellenőrzését, hogy a víz melegszik-e és nincs-e szivárgás. Háztartási környezetben kényelmes figyelemmel kísérni a fűtőelem működését egy villanyóra segítségével. A vízmelegítés megkezdésével az energiafogyasztás drámaian megnő.
A mosógépek fűtőelemének cseréje a fűtőelem elülső részével megegyezik, csak a gép testének elülső részét szerelik szét a hozzáférés érdekében.

Mennyibe kerül a tulajdonosnak az árnyékoló cseréje a mosógépben
Mennyibe kerül a tulajdonosnak az árnyékoló cseréje a mosógépben
Mennyibe kerül a tulajdonosnak az árnyékoló cseréje a mosógépben
Mennyibe kerül a tulajdonosnak az árnyékoló cseréje a mosógépben Mennyibe kerül a tulajdonosnak az árnyékoló cseréje a mosógépben Mennyibe kerül a tulajdonosnak az árnyékoló cseréje a mosógépbenHome | Articles

December 5, 2022 19:14:47 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting