Mbi parimet më të rëndësishme të fshesave me korrent robotik

Një fshesë me korrent është një ndihmës i domosdoshëm në shtëpi. Me ndihmën e saj, ju lehtë mund t'i vendosni gjërat në rregull në apartamentin më të rrëmujshëm dhe me pluhur, duke e bërë atë shumë më shpejt sesa me një fshesë të zakonshme. Sidoqoftë, çfarë mund të thuash nëse fshesat moderne janë në gjendje të pastrojnë banesën tuaj jo vetëm gjatë gjithë kohës, por edhe pa kërkuar pjesëmarrjen tuaj? Sigurisht, ne po flasim për popullaritetin që fiton me shpejtësi fshesat me korrent-robotë, të cilët me zell pastrojnë apartamentin pa pasur nevojë të kujdesen fare. Me siguri shumë janë të munduar nga pyetja se cila është baza e punës së mekanizmave të tillë të sofistikuar dhe kompleksë të vënë në shërbim të njeriut ... Dhe nëse është kështu, atëherë ju mund ta kënaqni plotësisht kuriozitetin tuaj thjesht duke lexuar artikullin tonë, në të cilat i përshkruam në detaje parimet e funksionimit të makinave të tilla ...
Skema themelore dhe parimet e punës
1. Për të filluar, vlen të përmendet se fshesa me korrent ka dy rezervuarë: një për ujë dhe pastrues, tjetri për lëng të ndotur.
2. Së pari, derdhni tretësirën e detergjentit në enën përkatëse.
3. Kur pajisja është duke funksionuar, detergjenti kalon përmes një tubi të posaçëm fleksibël në gete, dhe më pas, nën ndikimin e presionit, ai spërkatet në të gjithë sipërfaqen e grykës në mënyrë që të shpërndahet në mënyrë të barabartë në zonat që duhet të pastruar.
4. Kur pastroni, spërkatja e solucionit pastrues me thithjen e lagështisë së ndotur me grimca pluhuri ndodh njëkohësisht. Nëse dëshironi të bëni një pastrim më të thellë, atëherë tretësira e aplikuar me mjetin pastrues duhet të lihet për disa minuta, dhe më pas duhet të mblidhet shkuma, e cila duhet të thithë të gjitha papastërtitë. Lëngu i kontaminuar hyn në një enë tjetër, duke u thithur nga gryka. Kur thithni mbrapa, gryka duhet të drejtohet ngadalë mbi sipërfaqen për t'u pastruar, përndryshe lagështia nuk do të ketë kohë për t'u zhytur plotësisht.
5. Nëse keni bërë një pastrim të thellë, do të duhet të prisni rreth një orë e gjysmë që tapia të thahet plotësisht.
Nëse sipërfaqja mbetet e lagur pas thithjes, kjo mund të tregojë një fuqi të ulët. Kjo është arsyeja pse kur blini fshesa larëse, vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet vlerës së energjisë së këtij modeli. Sa më i lartë të jetë, aq më mirë do të funksionojë pajisja. Epo, sigurisht, kushtojini vëmendje vëllimit të rezervuarit të ujit, bazuar në sipërfaqen totale që do të duhet të hiqet.
Modelet e larjes kanë avantazhin kryesor të aftësisë për të freskuar dhe lagështuar ajrin. Por ata gjithashtu kanë disavantazhet e tyre: ato janë më të shtrenjta se pastruesit e tjerë të vakumit, përveç kësaj, fonde shtesë do të nevojiten për detergjentë, ato janë më të mëdha dhe më të rënda, prandaj, kanë manovrim të ulët. Gjithashtu, një shqetësim i madh është nevoja për ta çmontuar atë çdo herë pasi përdorni pajisjen, pastroni rezervuarët dhe prisni derisa të thahen plotësisht.

Mbi parimet më të rëndësishme të fshesave me korrent robotik
Mbi parimet më të rëndësishme të fshesave me korrent robotik
Mbi parimet më të rëndësishme të fshesave me korrent robotik
Mbi parimet më të rëndësishme të fshesave me korrent robotik Mbi parimet më të rëndësishme të fshesave me korrent robotik Mbi parimet më të rëndësishme të fshesave me korrent robotikHome | Articles

December 3, 2022 03:56:45 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting